начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

помощ по трудово дело

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

помощ по трудово дело

Мнениеот b_petkova » 22 Апр 2009, 18:24

Здравейте, аз съм студентка и за изпита ми по трудово право трябва да представя примерно трудово дело(и по точно готово съдебно решение). Започнах да чета КТ ,но съм едва в началото и се страхувам, че няма да ми стигне времето да се подготвя едновременно по лекциите, Кодекса, а и това дело, което си нямам ни най-малка представа как се прави.Моля, който може да ми каже как да го направя или да се сдобия с него да пише ( borito.87@abv.bg), предварителни благодарности.
b_petkova
Нов потребител

Re: помощ по трудово дело

Мнениеот donna » 22 Апр 2009, 18:43

:D Примерно трудово дело????? Трябва ти казус ,иск и т.н.
Какво искат от тебе да им снимаш едно и да го представиш ли ?
donna
Старши потребител

Re: помощ по трудово дело

Мнениеот b_petkova » 23 Апр 2009, 09:16

Трябва да представя направено от мен трудово дело, което да съдържа всички необходими документи по предявяването му - иск,казус ..и съдебно решение(а ако го намеря готово още по-добре за мен). Но за това аз предварително трябва да съм запозната с КТ и др.закони,модела на структурирането на информацията вътре по делото :( . Незнам как мога да направя такова нещо при положение , че досега не сам работила, не ми се е налагало да чета КТ, още по малко да водя такова дело. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!Всяко напътствие е от полза.
b_petkova
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити