- Дата и час: 21 Ное 2024, 21:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Документи за работа в МВР
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Документи за работа в МВР
искам да попитам откъде да извадя удотоверяващи документи, че не съм привлечена като обвиняема или подсъдима за умишлено престъпление от общ характер; удотоверяващ документ от Национална следствена служба че няма повдигнато обвинение за умишлено престъпление от общ характер; декларация по член 4,алинея 1,точка 2 от Закона за защита на класифицираната информация
- galina_pen4eva
- Младши потребител
Re: Документи за работа в МВР
РУ на МВР във вашия град. плаща се около 2.5 лв. по сметка на ДАНС мисля беше, трябва да Ви я дадат от полицията и с документа от банката отивате при служителят в РПУ, попълва се една бележка от там нататъка м-у 2 седмици и месец чакате.
- da345
- Младши потребител
благодаря много за бързия отговор! и трите ли са от там
- galina_pen4eva
- Младши потребител
Изглежда се получи недоразумение, аз написах за ЗЗКИ, а Вие питате за Закона за защита на личните данни. Декларация се пише собственоръчно. Сега погледнах, че има и образци по сайтовете.
- da345
- Младши потребител
Декларацията най-вероятно ще ви я дадат да я попълните на място в Човешки ресурси, като отидете да си подадете документите. А иначе ви трябват бележки от Следствието, от Районна и от Окръжна Прокуратура, нищо че в заповедта най-вероятно пише само за Следствието.
- raini4ka
- Нов потребител
благодаря за бързия отговор
- galina_pen4eva
- Младши потребител
Извинявам се за въпроса, но в заповедта за провеждане на конкурс пише- удостоверяващ докумен, че не е привлечен като обвиняем и не е подсъдим за умишлено престъпление от общ характер- това означава ли, че такъв удостоверяващ документ ще ми е необходим от следствие и прокуратури. Има ли друго място от което да се изисква, а аз не се сещам. Благодаря
- dpolice
- Нов потребител
най-добре направете справка в Човешки ресурси на съответната дирекция, където е обявен конкурса. документите са - свидетелство за съдимост за работа в МВР, удостоверение от Районна прокуратура, Удостоверение от Окръжна прокуратура че срещу вас няма образувани наказателни производства, служебна бележка от Национална следствена служба и Удостоверение от ОДМВР /че срещу Вас няма образувани досъдебни производства в МВР/.
- iva_sh
- Потребител
Този документ се взема от следствието, доколкото си спомням като кандидатствах за с-мата на МВР. Получаваш удостоверение, че няма заведено следствие срещу тебе(поне доколкото помня) . Успех
- georgiivanov
- Нов потребител
Много благодаря за информацията и пожеланията
- dpolice
- Нов потребител
Здравейте, аз също се интересувам от темата - конкретно за удостоверението от НСС. Доколкото разбрах трябва да отида лично аз на място, за да получа такъв документ. Но искам да попитам колко време отнема това, тъй като не съм от София, а има и краен срок за представянето му. Ако може да споменете и таксата за издаването на тези документи, за да я имам предвид. Благодаря предварително. Хубав ден!
- right
- Нов потребител
Здравейте, аз също се интересувам от темата - конкретно за удостоверението от НСС. Доколкото разбрах трябва да отида лично аз на място, за да получа такъв документ. Но искам да попитам колко време отнема това, тъй като не съм от София, а има и краен срок за представянето му. Ако може да споменете и таксата за издаването на тези документи, за да я имам предвид. Благодаря предварително. Хубав ден!
- right
- Нов потребител
Отиваш на страничния портал на НСлС - София, бул Г.М. Димитров. Даваш 2 лева и попълваш молба по образец, където попълваш точно за къде в МВР ще кандидатстваш. Дават ти касов ордер за внесената сума. Това ти е документа, който трябва да представиш при подаване на документите. Резултата от проверката ще отпътува служебно до поделението, не е необходимо да го чакаш или да го носиш.
Демек... става за около 10 минути.
Демек... става за около 10 минути.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Благодаря много за бързия отговор. Значи това трябва да успея да го свърша в деня на подаването
- right
- Нов потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|