начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

ПРАВОСПОСОБЕН ЮРИСТ И АДВОКАТ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: ПРАВОСПОСОБЕН ЮРИСТ И АДВОКАТ

Мнениеот lexy21 » 11 Окт 2011, 14:39

street написа::mrgreen: ... от предния изпит във Вн. имаше само 3-ма които го "взеха" от 56 човека... и една колежка сподели:
аз съм го взела ама не съм се вписала :roll: подала си документи колежката за р.п. , нямала опит , нямала контакти и пари... ,че видиш ли пробва се за р.п.

ПИТАМ АЗ ЗА КЪВ.... СИ ВЗЕМА НЯКОЙ ТОЗИ ИЗПИТ И НЕ РАБОТИ СЛЕД ТОВА , А ЗАЕМА МЯСТО НА НЯКОЙ КОЛЕГА А ?
нали ужким изпита е за това да се прецени дали си достатъчно образован и дали можеш да работиш...
ДА ама не ...

аз нямам думи

така ,че по повод горния пример май доста си личи , колко "ерудирани" кадри се отсяват
айде аман вече от лицемерие а !!!!!!!

Много силни думи - никакво лицемерие не е. Нито е "заела" мястото на някого. Места в адвокатурата няма. Момичето няма пари да се впише - смешно ли е? Парите не са малко. Няма и сигурност за бъдещи доходи. Изпитва неувереност да излезе "на пазара" сама. И опитва друга възможност - нейно право и лична преценка. Именно по горния пример си личи, че се "отсяват" и хора без възможности, извън знанията, показани на изпита и без контакти. Не виждам за какво може да бъде упреквана.
П.П. Надявам се да бъде оценена по достойнство и в конкурса за младши прокурор при РП. Там вече има места, но вече има и второ класиране за незаетите при невстъпили в длъжност, така че няма да Ви отнеме нищо.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити