- Дата и час: 30 Ное 2024, 08:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
|
|
Искам да попитам работещите колеги, особено тези, които спечелиха летния конкурс - изчака ли се да получите достъп до класифицирана информация преди началото на трудовия процес? Ако да - колко време чакахте за този достъп? Предварително благодаря за информацията.
- mil1113
- Младши потребител
Колеги,някой има ли информация кога ще бъдат съобщени назначенията.Работя по трудов договор и не знам кога да си пускам предизвестието за напускане.Ако някой има информация по въпроса,моля да я сподели.Благодаря!
- dirdri
- Младши потребител
dirdri,
аз съм казала на шефа си, че съм спечелила конкурса, но нямам намерение да подавам предизвестие преди да я видя тази Заповед. От ЧР казаха че след като дойде Заповедта ще имаме 30 дни да започнем. Така че не бързай. да не се окаже, че ще напуснем, а няма къде да почнем.
аз съм казала на шефа си, че съм спечелила конкурса, но нямам намерение да подавам предизвестие преди да я видя тази Заповед. От ЧР казаха че след като дойде Заповедта ще имаме 30 дни да започнем. Така че не бързай. да не се окаже, че ще напуснем, а няма къде да почнем.
М. Колева
- mkoleva
- Младши потребител
mkoleva
Благодаря!Честито !Надявам се да имаме възможност да обменяме информация и в бъдеще вече по въпроси от новите си професии!
Благодаря!Честито !Надявам се да имаме възможност да обменяме информация и в бъдеще вече по въпроси от новите си професии!
- dirdri
- Младши потребител
От 07.01.2008г. започва курс на обучение в Академията на МВР за назначените дознатели през месец Август. Новоназначените дознатели може би ще трябва малко да почакат. И въпреки че няма да имат достъп до класифицирана информация ще могат да изпълняват функциите си нормално. Поне при мен е така.
- toxic
- Младши потребител
Искам да попитам спечелите конкурса, дали са им се обаждали след разпределението за да си подготвят медицинско и други документи. Интерсува ме по точно за ОДП - Шумен.
- rp_petrova
- Нов потребител
По принцип от "Човешки ресурси" се обаждат след разпределението, за да отидете да си вземете от ОДП-то комплект от документи, които трябва да подготвите за проучването по ЗЗКИ-това са две декларации, които трябва да се заверят нотариално, свидетелство за съдимост, служебна бележка от ОССл, медицинско от психиатрията, въпросника по приложение №2 от ЗЗКИ, преписи от дипломата. За Варна поне не се бяха обадили на всички. Аз разбрах от колеги. Срока за предаването на документите беше до 07.12. Изобщо пак загуба на време и пари /около 40 лв. за всички документи/.
- Semida
- Нов потребител
Колеги,ходихте ли да се представите в РПУ-то ,в което сте разпределени или чак след връчване на заповедта за назначение?
- dirdri
- Младши потребител
Ходих, разбрах, че и други колеги за същото РПУ са ходили. Старши дознателят иска да се ходи всеки ден на стаж до заповедта за назначение. Не ми е ясно как ще стане като повечето колеги работят и са си пуснали предизвестия, пък и никой не може да ти каже кога ще се подписват заповедите, очаквала се това да стане към 15.01.2008г., а до тогава......
- Semida
- Нов потребител
Стига, 15-ти януари е ужасно далече. Може да съм малко наивна, но се надявам заповедта да излезе по-рано. Все пак разпределението на част от хората, включително и за мен, мина на 23 ноември, което грубо ще прави 7 седмици чакане. В една или друга степен това започва да ме изнервя. Искаше ми се до края на годината да има поне малка яснота за това кога ще се започва работа. Все още не съм пуснала предизвестие и нямам намерение да го правя преди да подпиша заповедта, а дори и тогава смятам да се позова на чл.327 т.9 и да напусна при първа възможност - без предизвестие.
- mil1113
- Младши потребител
А знаете ли, че курсът за първоначално обучение на дознателите в Академията на МВР ще бъде 6-месечен?
- dilis
- Нов потребител
dilis от къде тази информация? Днес говорих с отдел "Човешки ресурси" и от там ми отговориха, че обучението ще е един или два месеца, но още никой не знае. Освен това все още не се знае кога ще бъде обучението, защото нямало изготвен график.
- rp_petrova
- Нов потребител
Dilis, би ли казал от кое ОДП са те информирали, че обучението е 6 месеца, защото тази теза поддържат до този момент Пловдив, Хасково и Пазарджик. За Ямбол някой каза, че е 3 месеца ....... Любопитно ми е каква е позицията на различните ОДП-та в страната.
- mil1113
- Младши потребител
Още не е сигурно. Но, мисля, точно така ще стане. Разбрах от работещи в системата. Съжалявам, надявам се все пак на чудо да си остане 1-месечният курс. Шест месеца е много.Отново повтарям - не е сигурно още.
- dilis
- Нов потребител
|
|