- Дата и час: 24 Ное 2024, 12:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Политология ЮЗУ?
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Политология ЮЗУ?
Другата седмица съм на изпит по политология. Някой може ли да ми каже какви въпроси се паднаха на първите сесии и дали има любими теми които дава? :
- jnbibian
- Младши потребител
Привет
Значи махни от конспекта първите четири и последните четири теми.Остават около 11 и ги научи перфектно.
Както сам знаеш,но ще ти напомня,че вторият въпрос е политическо есе.
Първият въпрос е да направиш съпоставка на три въпроса в един от конспекта.Това е направено с цел да се избегне преписването,защото иначе трябва да се ровиш много,а и съпоставката едва ли ще се получи.Все пак Миланов е представител дипломатическата комисия към Министерството на външните работи.За есето трябва да имаш обща политическа култура.Аз понеже много чета вестници и никак не ми беше трудно-имам (5).Почти не четох по тази дисциплина.
Значи махни от конспекта първите четири и последните четири теми.Остават около 11 и ги научи перфектно.
Както сам знаеш,но ще ти напомня,че вторият въпрос е политическо есе.
Първият въпрос е да направиш съпоставка на три въпроса в един от конспекта.Това е направено с цел да се избегне преписването,защото иначе трябва да се ровиш много,а и съпоставката едва ли ще се получи.Все пак Миланов е представител дипломатическата комисия към Министерството на външните работи.За есето трябва да имаш обща политическа култура.Аз понеже много чета вестници и никак не ми беше трудно-имам (5).Почти не четох по тази дисциплина.
- Гост
jnbibian написа:леле
политичеко есе?
и на каква тема моля?
Ами да!!!!
На мен ми се падна-"Войната като средство за продължаване на политиката"
И хоп-веднага се сещаш за Ирак и Буш т.e каква е неговата политика там и защо използва такова средство,а не например други такива.
Обаче заглавието малко заблуждава,защото можеш да пишеш само защо войната се използва като средство,но щом тя се използва,каква е политика се цели да се осъществи в бъдеще,а не,че войната е просто средство.Казано с други думи-и върху едно и върху другото трябва да разсъждаваш,разбира се,за хубава оценка.
- Гост
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|