... колеги на някой да му се намират реферат/курсова работа/доклад по въпроси свързани с правото на ЕС... Спешно издирвам!
Спешно издирвам и теми свързани с външната политика на правителството на Ст.Стамболов...
- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Право на ЕС...
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Право на ЕС...
Да, но си имат цена. 089 644 763
- bgjurist
- Потребител
:) Винаги съм харесвала този тип колегиалност... че кажи си цената тук де ;) кое те притеснява!
- gery
- Потребител
Ако се даде поръчка, цената е 3,00/стр. при 50% аванс (задатък, капаро и т.н.) Ако се ползва нещо готово, цената е 0,50/стр. А от миналата година не съм студент... ;-$
- bgjurist
- Потребител
Колега... първо ще започна с това, че намерих нужната информация както и така необходимият ми доклад...
Искам само да Ви напомня, че съществува нещо което скромно наричаме колегиалност и колегиални взаимоотношения. За моята скромна 4-ри годишна практика, напълно ефективна при това, съм дала и продължавам да давам на колеги, приятели и съвсем непознати за мен хора консултации, писала съм за тях напълно безвъзмездно и това ми е доставяло удоволствие и вътрешно удовлетворение. По отношение на всичко писано от мен, в това число и няколко научни разработки, винаги съм ги предоставяла без никакви уговорки и пазарлъци...
Правото е страст, а не печалбарство, изроди ли се се получава нещо изключително неприятно и страшно, за клиента... не може да се опитваш да получиш нещо "на всяка цена"...
Не знам какъв юрист сте, но ме плаши факта, че вместо да пишете искови молби респективно жалби/тъжби, възражения ... Вие пишете Курсови/дипломни или знайно и незнайно още какви работи, реферати и доклади.
Поздрави и дано разберете какво се опитвам да Ви кажа, не тая никакви неприятни чувства към Вас... просто съм огорчена /навярно това няма значение за Вас/, но сме хора и колеги и може би утре Вие може да "почукате на моята врата"... тогава трябва ли да срещнете отношение еднакво на Вашето?!...
Искам само да Ви напомня, че съществува нещо което скромно наричаме колегиалност и колегиални взаимоотношения. За моята скромна 4-ри годишна практика, напълно ефективна при това, съм дала и продължавам да давам на колеги, приятели и съвсем непознати за мен хора консултации, писала съм за тях напълно безвъзмездно и това ми е доставяло удоволствие и вътрешно удовлетворение. По отношение на всичко писано от мен, в това число и няколко научни разработки, винаги съм ги предоставяла без никакви уговорки и пазарлъци...
Правото е страст, а не печалбарство, изроди ли се се получава нещо изключително неприятно и страшно, за клиента... не може да се опитваш да получиш нещо "на всяка цена"...
Не знам какъв юрист сте, но ме плаши факта, че вместо да пишете искови молби респективно жалби/тъжби, възражения ... Вие пишете Курсови/дипломни или знайно и незнайно още какви работи, реферати и доклади.
Поздрави и дано разберете какво се опитвам да Ви кажа, не тая никакви неприятни чувства към Вас... просто съм огорчена /навярно това няма значение за Вас/, но сме хора и колеги и може би утре Вие може да "почукате на моята врата"... тогава трябва ли да срещнете отношение еднакво на Вашето?!...
- gery
- Потребител
Колежке, имам два бизнеса. Единият е правото, а другият е разработването на теми. Така че за мене това е въпрос на бизнес :-$ Колкото до това, какъв съм като юрист, заповядайте в съдебна зала, когато съм на дело - преките впечатления са най-добри, не мислите ли?
- bgjurist
- Потребител
Лично аз не мога да печеля от колеги, въпрос на етика и моето усещане за морал!
- gery
- Потребител
Няма нищо лошо в печеленето на пари. В моя бизнес е възможно и бартер :-$
- bgjurist
- Потребител
:) Tova kak da go priemam kato predlojenie :) az Vi davam neshto Vie na men sahto!
- gery
- Потребител
Естествено! За юриста парите са родовоопределени вещи с особен род - родът никога не погива.
- bgjurist
- Потребител
Ах ,че красиво си комуникирате! Гери,хайде с Bgjurista на плаж! Подозирам,че много ще си допаднете.А иначе и двамата сте прави /като в тъпия виц за тъпия съдия!/
- ТТТ
Да, всички сме прави, макар и в най-широк смисъл - в момента сме седнали зад компютъра. А за плажа - вероятно при Мери Лу.
- bgjurist
- Потребител
Gery , не знам докъде стигнаха търговските ви отношения с бг-юриста
Имам книги и доста разработки на тази тема. Нямам нищо против да ти ги дам да ги ползваш. Лошото е , че всичко е на английски и не съм го качвала на магнитен носител ...
не помня ти от кой град беше , аз съм от Варна
Ако наистина ти трябва нещо спешно и не можеш да го намериш в интернет - пиши ми точно от коя част на правото на ЕС ти е задачата и ще се опитам да намеря начин да ти помогна
Да ме извиняват за пореден път колегите , но явно не се вписвам достаъчно в техните понятия за допустимо минимално ниво на меркантилност
Имам книги и доста разработки на тази тема. Нямам нищо против да ти ги дам да ги ползваш. Лошото е , че всичко е на английски и не съм го качвала на магнитен носител ...
не помня ти от кой град беше , аз съм от Варна
Ако наистина ти трябва нещо спешно и не можеш да го намериш в интернет - пиши ми точно от коя част на правото на ЕС ти е задачата и ще се опитам да намеря начин да ти помогна
Да ме извиняват за пореден път колегите , но явно не се вписвам достаъчно в техните понятия за допустимо минимално ниво на меркантилност
-
cleo - Потребител
На мен София ми е малко нова... Мери Лу звучи добре :) ще изръчкам Обичта :) за "Плаж" по софийски, че аз от утре ще се плацикам на Златните или Слънчев ден... Хоум суит хоум :)))
- gery
- Потребител
Благодаря Ви много Клео... изпита е утре... което означава, че трябва да съм готова с това чудо доклада днес... имам 1, но не го харесвам особено... темите които са посочени като примерни са:
1.Политически, военни и икономически организации в Европа
2.Правно и институционно изграждане на Европейския съюз
3.Същност и степени на европейската интеграция
4.Европейската интеграция и тенденциите в развитието на правната и институционна система на търговията в света
5.Същност, структура и действие на учредителните договори
6.Прехвърляне на суверенни права и компетентност на общностите. Подразбираема компетентност
7.Разделяне на функциите на Европейския съюз
8.Процедури за приемане на решения
9.Принцип за наддържавност, за приемане на решения в Европейския съюз
10.Правна закрила на компютърните програми в Европейския съюз
11.Ноу-хау и шоу-хау в Европейския съюз
12.Застрахователен иск. Застрахователна сума съгласно правото на Европейския съюз
13.Отговорност за увреждане на потребителя по правото на Европейския съюз
14.Тенденции в развитието и осъществяването на инициативите в образованието, културата, науката по правото на Европейския съюз
15.Съотношение между правото на Европейския съюз и българската правна система
16.Изисквания за хармонизиране на българското законодателство с това на Европейския съюз
17.Органи за осъществяване на хармонизацията на българското право и правото на ЕC
Като цяло и аз не се вписвам в меркантилната схема на колегата, но иначе е забавен :))) не мога да му се сърдя...
Още веднъж Ви Благодаря, независимо от това дали ще можете да ми помогнете или не, признателна съм Ви за отзивчивостта... ако мога да помогна с нещо с най-голямо удоволствие!
В момента и аз съм във Варна :)
1.Политически, военни и икономически организации в Европа
2.Правно и институционно изграждане на Европейския съюз
3.Същност и степени на европейската интеграция
4.Европейската интеграция и тенденциите в развитието на правната и институционна система на търговията в света
5.Същност, структура и действие на учредителните договори
6.Прехвърляне на суверенни права и компетентност на общностите. Подразбираема компетентност
7.Разделяне на функциите на Европейския съюз
8.Процедури за приемане на решения
9.Принцип за наддържавност, за приемане на решения в Европейския съюз
10.Правна закрила на компютърните програми в Европейския съюз
11.Ноу-хау и шоу-хау в Европейския съюз
12.Застрахователен иск. Застрахователна сума съгласно правото на Европейския съюз
13.Отговорност за увреждане на потребителя по правото на Европейския съюз
14.Тенденции в развитието и осъществяването на инициативите в образованието, културата, науката по правото на Европейския съюз
15.Съотношение между правото на Европейския съюз и българската правна система
16.Изисквания за хармонизиране на българското законодателство с това на Европейския съюз
17.Органи за осъществяване на хармонизацията на българското право и правото на ЕC
Като цяло и аз не се вписвам в меркантилната схема на колегата, но иначе е забавен :))) не мога да му се сърдя...
Още веднъж Ви Благодаря, независимо от това дали ще можете да ми помогнете или не, признателна съм Ви за отзивчивостта... ако мога да помогна с нещо с най-голямо удоволствие!
В момента и аз съм във Варна :)
- gery
- Потребител
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|