начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Сблъсък между даржавата и гражданското общество

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Сблъсък между даржавата и гражданското общество

Мнениеот ZIZU » 18 Апр 2003, 14:10

Търся помощ относно темата за писане на реферат
Все пак аз не сам юрист а икономист пък и сам блондинка.......

от Мария
ZIZU
Младши потребител

Re: Сблъсък между даржавата и гражданското общество

Мнениеот bgjurist » 18 Апр 2003, 15:59

089 644 763 - 3,00 лв./стр. Предплата - 50% от заявката. Заглавна и библиография не се плащат. Приемате ли офертата? Ако да, посочете докога Ви трябва и ми дайте Вашите данни - трите имена, факултетен номер, кой ВУЗ, колко страници, евентуално - пред кой преподавател ще се защитава и др.подобни. Приемаме и рекламация.
P.S.: Услугите ми са ползвани от член от форума и от нейна колежка; оценени са с 6,00 от професор.
bgjurist
Потребител

Мнениеот remo » 19 Апр 2003, 02:53

Уважаема ZIZU,

ако ще наемате bgjurist, то следете форума - да не го наемете след Lex-среща! ;-))))
А относно темата - тя не е ли по-скоро в сферата на политологията и философията, отколкото на правото?!
remo

Мнениеот bgjurist » 19 Апр 2003, 10:25

Remo, близо 2 и половина години се прехранван и с този бизнес. адвокат съм отскоро, но си поддържам бизнеса. Някои от дипломните работи, които съм писал, са: "Епикриза на рак на млечната жлеза", "Детска церебрална парализа", "Валутен съвет", "Еврото", "Антифашистката борба на Гърция", "Втората Световна война", "Режимът на Мао", "Бизнес-план за производство на фазани", "Бизнес-план за реконструкция на общинска болница", "Фройд и Юнг", "НАТО и ЕС", "Интернет-търговията", "Консерватизмът" и т.н. Иначе е правилна забележката ти относно подаването на заявка след lex-среща... ;-)
bgjurist
Потребител

Мнениеот mery g » 20 Апр 2003, 15:13

estestveno che e v sferata na politologiata no na men mi triabva nesto po sredata v unss ne gledat da sa mnogo tochni otnosno sadarganieto na temata
a na bgjurist niamate li snimka remo написа:
>
> >
mery g

Мнениеот karfi4ka » 20 Апр 2003, 23:46

Не само снимката му имаме, цяла страничка си е стъкмил той....ама, както се пее в една детска песен - "нема се пуашиш" :-)))
"Нема се пуашиш", че толкова взима на страница де.....;-))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот bgjurist » 21 Апр 2003, 11:56

Е, има известни трудности със снимането ми. От мене се излъчва светлина, която осветявала фотоматериалите и не излизам много добре. Обикновено слагат всички филтри на обектива на фотоапаратите, но това създава грешно впечатление относно тена ми. ;-) А относно стойността на страниците, бих могъл да взимам и повече, но се опасявам от нелоялна конкуренция зад гърба ми. ;-$
bgjurist
Потребител

Назад към Лекции и материали