начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

намерих си работа, но ме задължаха с фас марихуана

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

намерих си работа, но ме задължаха с фас марихуана

Мнениеот varna88 » 23 Авг 2014, 09:20

Здравейте!
Много се надявам да ми помогнете с помощ относно много голям мой проблем
От 3 месеца търся работа и най-накрая намерих....НО онзи ден бях задържан за 24 часа за фас марихуана след което съдействах на властите и след точно час и половина ме пуснаха
Мисълта ми е понеделник , когато отида за бележка от следствието ще ми пише ли според вас ,че съм следствен , тъй като ми трябва за работа бележката
Благодаря предварително за информацията
varna88
Нов потребител

Re: намерих си работа, но ме задължаха с фас марихуана

Мнениеот Xitap » 26 Авг 2014, 15:18

Няма да излезе. В най-добрия случай де.
Xitap
Младши потребител

Мнениеот bludniq_sin » 27 Авг 2014, 09:46

зависи и от това каква работа си си намерил, т.е каква проверка точно ще правят.
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
bludniq_sin
Потребител

Мнениеот chadel » 27 Авг 2014, 14:56

Изкарай си свидетелство за съдимост и ако ти кажат нещо, направи се на луд и кажи, че не си ги разбрал :wink: Бележка от следствието, свидетелство за съдимост, то "почти" едно и също ;)
chadel
Потребител

Мнениеот georgiev_sfbg » 22 Окт 2014, 14:46

varna88 написа:Здравейте!
Много се надявам да ми помогнете с помощ относно много голям мой проблем
От 3 месеца търся работа и най-накрая намерих....НО онзи ден бях задържан за 24 часа за фас марихуана след което съдействах на властите и след точно час и половина ме пуснаха
Мисълта ми е понеделник , когато отида за бележка от следствието ще ми пише ли според вас ,че съм следствен , тъй като ми трябва за работа бележката
Благодаря предварително за информацията

:arrow: НЕ!

НК - Чл. 354а. (5) В маловажни случаи по ал. 3 и 4 наказанието е глоба до хиляда лева.
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Назад към Наказателно право