начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

как да си намаля ДЗПО?

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как да си намаля ДЗПО?

Мнениеот glasotnaroda » 26 Апр 2010, 09:22

искам да имам втори стълб, но не по този начин!

много ме дразни че ДЗПО фондовете които са ЧАСТНИ, ми вземат 5% такса "здравейте парички от НОИ"

а тоя ЧАСТЕН фонд всъщност купува с 50% от парите ДЦК за пицата на Дянков, другите 40% ги държи в СИБАНК на депозит, и 10% от парата я "инвестира" в акции.

т.е. НОИ превежда 100лв. Моята тежка работа е да закупя за 50лв ДЦК, да дам 40лв на депозит. 10лв да закупя акции. И за това прибирам 5лв такса! :mrgreen:

затова искам да знам има ли начин да се отърва от частните фондове и тяхната такса и да си инвестирам парите сам или по някакъв друг по-справедлив начин.
glasotnaroda
Потребител

Назад към Данъчно право