- Дата и час: 22 Ное 2024, 20:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Консултация за ТДоговор и фирма ЕООД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Консултация за ТДоговор и фирма ЕООД
Здравейте,моля при възможност да ми разясните : Имам регистрирана фирма ЕООД на мое име през 2009г.,и чрез нея се осигурявам,но не извършвам дейност-никаква към момента.Предлагат ми работа във фирма на трудов договор,как бих могъл да работя и това да не пречи ,че имам фирма на мое име? Трябва ли да спра да се осигурявам сам чрез подаване на нужните документи към НАП,и да започна работа с трудов договор във фирмата? Има ли специфични изисквания? Предварително Благодаря.
- boyanovk
- Нов потребител
Re: Консултация за ТДоговор и фирма ЕООД
А след като нямате никаква дейност, защо сте започнали да се осигурявате? Няма забрана (освен в някои по-специфични случаи) собствениците на фирми да работят в други фирми на трудов договор, както и обратно - тези които работят някъде на трудов договор, да имат фирма.
Ако наистина се самоосигурявате през ЕООД-то си, но нямате дейност, прекратете самоосигуряването, независимо дали ще почнете работа на трудов договор, или не.
А годишния финансов отчет за 2009 г. публикувахте ли в търговския регистър?
Ако наистина се самоосигурявате през ЕООД-то си, но нямате дейност, прекратете самоосигуряването, независимо дали ще почнете работа на трудов договор, или не.
А годишния финансов отчет за 2009 г. публикувахте ли в търговския регистър?
-
atevasile - Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|