- Дата и час: 23 Ное 2024, 06:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нов собственик, стари данъчни задължения
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Нов собственик, стари данъчни задължения
Собственик съм на жилище, в което от години живееше ползвател със запазено вещно право и поради тази причина аз не живеех там. На скоро ползвателят почина и когато отидох в данъчното да прехвърля партидата на мое име, се оказа, че ползвателят не си е плащал три години данъка, при положение, че той е данъчно задължено лице. Кой трябва да плати данъка за тези три години – аз или наследниците на ползвателя /той има завещание, в което изрично е посочил кой да му е наследник/.
- ada350
- Нов потребител
Re: Нов собственик, стари данъчни задължения
да, приели са наследството. Тъй като подозирам, че доброволно няма да се съгласят да платят старите задължения, как да ги накарам да го сторят? По съдебен път? Или общината сама ще си търси задълженията, без да ме замесва?
- ada350
- Нов потребител
ми не можеш да ги накараш.какво ти пука.данъците са си на тях
- vetre
- Потребител
Вятърко, може... може!
- Гост.
- Старши потребител
Според мен наследника, упоменат в завещанието освен ако не е приел наследството по опис.
- pitasht
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|