начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Има ли измама?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Има ли измама?

Мнениеот mladwokat » 21 Апр 2006, 14:05

Здравейте имам нужда от вашата помощ! През 2001 бях Управител на ООД, с решение на ОС се ипотекират два имота на две различни лица които прикриват трето- лихвар, ипотеките се обезпечават с имоти на дружеството които бяха в строеж собственост, но собственосттабеше определена определена с договор за доброволна делба, следва обаче промяма в строежа и нова делба с променени обекти и квадратури отговарящи на състоянието в момента. От 2002 вече не съм Управител. Адвоката на лихваря ме преследва и поради невъзможността му да си събере сумите, казва че ще действа чрез прокуратурата- ше пусне жалба за измама. Има ли основание той за това?Знам, че които и да жземе отношение по въпроса са му необходими още много подробности и факти! Ще Ви бъда благодарна за всяко изразено мнение!
mladwokat
Нов потребител

Мнениеот todorova » 27 Апр 2006, 15:34

На мен не ми стана много ясно,но този договор за доброволана делба кога е бил,защото останах с впечатлението,че стяава въпрос за делба преди да е приключило строителството.Дали не грешите и тук да става дума за договор за съвместно строителство и там да е посочено кой какво ще получи?Ако е така обаче ,не ми става ясно точно кои два имота са послужили за обезпечение.Защото ако имотът не е бил построен,то нама как върху отделните обекти да се учреди ипотека,а само върху земята.Съжелявам ако съм пропуснала нещо ,но е добре да ми отговорите на тези въпроси за да дам отговор.
todorova
Младши потребител

Назад към Търговско право