начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Как мога най-безболезнено

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как мога най-безболезнено

Мнениеот fea » 09 Май 2006, 07:23

да се разделя със съдружника си, който злоупотребява с длъжността си на управител, взема еднолични решения, присвоява пари, при положение че %-то съотношение на дяловете е 70/30 в негова полза и какви права имам аз над фирмата и какво за какво мога да претендирам? Благодаря!
fea
Нов потребител

Re: Как мога най-безболезнено

Мнениеот fea » 09 Май 2006, 08:00

fea написа:да се разделя със съдружника си, който злоупотребява с длъжността си на управител, взема еднолични решения, присвоява пари, при положение че %-то съотношение на дяловете е 70/30 в негова полза и какви права имам аз над фирмата и какво за какво мога да претендирам? Благодаря!

Мога ли да заведа дело за злоупотреба с длъжностното състояние и какви права имам над имуществото на дружеството, което е изцяло закупено с пари на фирмата, тъй като до сега никой не е вземал своя дял от печалбата по простата причина, че тя се харчи еднолично от управителя. :?:
fea
Нов потребител

Мнениеот kontrol » 09 Май 2006, 18:40

Каква Ви е фирмата?
kontrol
Активен потребител

Мнениеот fea » 09 Май 2006, 21:21

kontrol написа:Каква Ви е фирмата?

ООД...двама съдружници сме и 4 работника
fea
Нов потребител

Назад към Търговско право