начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Договор за автобусен превоз с Община Х?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Договор за автобусен превоз с Община Х?

Мнениеот backstage » 16 Яну 2014, 20:11

Здравейте, имам следния въпрос. Фирмата на баща ми има сключен договор с Община Х за превоз на пътници по маршрутна линия от общинската транспортна мрежа. Договорът е сключен възоснова на проведен конкурс за срок от 7 години. През август 2013г. изтече срока на договора, но Общината подписа анекс с превозвачите за удължаване срока на договора с 6 месеца. В него е записано, че договорът се прекратява с изтичане на срока.

Въпросът ми е какво се случва след това? Остават още 2 седмици до крайната дата, а никой не ни е потърсил още и никой не казва дали ние или някой друг ще кара по въпросната линия след това. А нов конкурс не е насрочен. По закон каква е процедурата? Казаха ми, че Общината има право да подпише нов договор с превозвач по избор за срок до 6 месеца до провеждане на новия конкурс, вярно ли е? И дали е възможно да не ни бъде предложен договора на нас, след като обслужваме въпросната линия от самото и създаване през 1999г.

Ще съм безкрайно благодарен на всякаква информация и помощ.
Трябва да си търпелив към седем основни чувства. Да си търпелив към седем основни чувства: Омраза, обожание, страх, яд, тъга, радост и загуба.
Аватар
backstage
Младши потребител

Назад към Търговско право