начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Управител ЕООД - ПОМОЩ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Управител ЕООД - ПОМОЩ

Мнениеот georgiiii_ » 06 Фев 2014, 15:45

Здравейте! Бях назначен съм , като управител на ЕООД, като през 2010 г. пуснах предизвестие за освобождаването ми , като управител, но все още съм записан , като такъв в търговския регистър.
Питането ми е , когато подавам Заявление А4 , към което следва да приложа и предизвестието си, там където пише Управител кого следва да посоча, преди вписването на исканото от мен обстоятелство - мен или да го оставя празно.
georgiiii_
Нов потребител

Re: Управител ЕООД - ПОМОЩ

Мнениеот chandra » 06 Фев 2014, 16:01

Аз пиша следното:
На основание чл.141, ал.5 ТЗ - без управител
До сега са ми минавали така вписванията!
* аз ги подавам електронно, даже не помня как изглежда А4 на хартия, но на електронното заличавам стария и на новия пиша горния текст!
chandra
Потребител

Назад към Търговско право