начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Глоба от КАТ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Глоба от КАТ

Мнениеот noname123 » 07 Май 2015, 11:27

Здравейте!
От КАТ ми изпратиха снимка от стационарна камера за превишена скорост (39km над ограничението извънградско) и ми искат 150лв. Имам следните въпроси:
Отнемат ли се контролни точки?
При наличие на златен талон може ли да бъде използван?
noname123
Нов потребител

Re: Глоба от КАТ

Мнениеот TheOldMan » 07 Май 2015, 12:46

Ако имаш златен талон точки не се отнемат - взимат ти златния и ти дават обикновен син талон с 39 точки. Глобата си я дължиш независимо от цвета на талона.
Мисля че има някакъв доста кратък срок, в който ако платиш глобата ползваш отстъпка.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот noname123 » 07 Май 2015, 12:57

а ако нямам златен талон ще се отнемат ли точки?
noname123
Нов потребител

Мнениеот jorko_gt » 07 Май 2015, 13:24

За това нарушение не се отнемат точки, иначе като информация за какво ти служи златния талон :arrow: http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMater ... dMat=71484
jorko_gt
Потребител

Назад към Административно право