начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Конституиране на отказал се от наследство

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Конституиране на отказал се от наследство

Мнениеот haleev » 18 Ное 2015, 20:53

Здравейте,
Водих дело заедно с баща ми срещу държавен орган пред районен и окръжен съд.Седмица след като спечелихме на Окръжен съд,баща ми почина.Същевременно аз в качеството си на наследник подадох заявление и Окръжен съд ми издаде изпълнителен лист за присъдени суми,,прибрах ги(брат ми се отказа от наследство преди това).ДЪРЖАВНИЯ ОРГАН и аз обжалвахме пред ВКС,като от ВКС обезсилиха решенията и върнаха делото по подсъдност на Административен съд.

Днес се проведе заседание пред Адм. съд,като съдията реши да конституира и брат ми,другия наследник с отказ от наследство,въпреки факта,че отказа се намира между кориците на делото ,с мотиви че баща ми е починал по време преди обжалването пред ВКС , и последната инстанция е обезсилила предходните решения.

Въпроса ми е: Какъв е реда брат ми отказал се от наследство да не стъпи в делото и да не се занимава

P.P.Наясно съм че трябва да се консултирам с адвокат,тук искам мнението на форума и бих се радвал да го получа.Благодаря .
haleev
Младши потребител

Назад към Административно право