Днес на Околовръстен път , между бул. България и бул. Бъкстон,ме глобиха за превишена скорост. Карах със 79 км/ч(така показваше радара на КАТ) при знак В26 с огранишение 80. От КАТ твърдяха, че ограничението е 50 км тъй като след знака е имало кръстовище а това отменя знака. Според мен Кръстовището не е кръстовище а е Естакада, нищо не се пресича и си караш направо.
На момента нищо не Възразих в Акта но имам право в 3 дневен срок, има ли смисъл ?
- Дата и час: 25 Ное 2024, 09:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Глоба за превишена скорост, след знак В26
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Глоба за превишена скорост, след знак В26
ако не друго поне някой във форума ще знае че там дебнат КАТ и си хващат рибки...
- whitew
- Нов потребител
Дай и аз да обеля още една добра дума днес "в ползу роду".
Внимание, на Цариградско шосе след Полиграфията, малко преди знака "зона с видеонаблюдение са заболи знак "ограничение на скоростта 60 км/ч. Най-накрая умниците са "вденали", че преминаването от 80 към 50 км./ч трябва да се извърши плавно.
Не съм сигурна обаче, дали този ми постинг няма да бъде затрит от Голямата метла, щото днес е дежурен в моя квартал. Така че, четете бързо и се информирайте, за да не ви фотографират изневиделица.
Внимание, на Цариградско шосе след Полиграфията, малко преди знака "зона с видеонаблюдение са заболи знак "ограничение на скоростта 60 км/ч. Най-накрая умниците са "вденали", че преминаването от 80 към 50 км./ч трябва да се извърши плавно.
Не съм сигурна обаче, дали този ми постинг няма да бъде затрит от Голямата метла, щото днес е дежурен в моя квартал. Така че, четете бързо и се информирайте, за да не ви фотографират изневиделица.
-
Melly - Старши потребител
Melly написа:Дай и аз да обеля още една добра дума днес "в ползу роду".
Така е добре.
Към питащия- на ваше място бих депозирала жалба в срока по 44, не само по адм. ред( защото няма да ви я вземат предвид), но и пред съда- след НП.
- Гост.
- Старши потребител
ами не го знам точно това място ,но :
"Кръстовище" е място, където два или повече пътя се пресичат, разделят се или се събират на едно ниво.
вие отговорете дали мястото отговаря или не на това определение.
"Кръстовище" е място, където два или повече пътя се пресичат, разделят се или се събират на едно ниво.
вие отговорете дали мястото отговаря или не на това определение.
- vetre
- Потребител
За сега имаш само акт, а не глоба. Ако имаш основателни претенции опиши във възраженията точно какви са те, определи точното място, дори и това, че няма кръстовище и т.н. На ден в наказателно на КАТ - Сф. един полицай решава над 200 преписки, акта. Представи си как се четат 200 страници, по една за акт. Може и някой да прочете възраженията ти. Глобата е 100 лв. и 3 к.т. След като излезе НП всеми решение за обжалване и т.н.
- prattler
- Нов потребител
Под термина "естакада" имате предвид "пътен възел" ли?
- A.Pato
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|