начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Шофиране с копие от големия талон?

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Шофиране с копие от големия талон?

Мнениеот backstage » 08 Авг 2012, 03:16

Колеги, от време на време ми се налага да шофирам два автомобила, които не са моя собственост и нямам време всеки път да искам талона и другите документи на автомобила, защото обикновено ги ползвам за по 1-2 часа и е адски досадно да се разменят документите всеки път. Има ли вариант да се шофира с копие от големия талони и копие от ГТП ?
Трябва да си търпелив към седем основни чувства. Да си търпелив към седем основни чувства: Омраза, обожание, страх, яд, тъга, радост и загуба.
Аватар
backstage
Младши потребител

Re: Шофиране с копие от големия талон?

Мнениеот TheOldMan » 08 Авг 2012, 09:39

... и с копие от шофьорската книжка - що не пробваш? :)
Малкия талон полицая го прибира като ти напише акт, така че няма как да признае копие и то на големия талон за докумет. Ми че аз мога да изкарам 10-тина екземпляра и да раздавам на всеки полицай по един....
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Административно право