начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Проблемът със старите коли

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблемът със старите коли

Мнениеот skasterbg » 09 Мар 2014, 15:45

Имах едно старо Пежо, което държах пред блока 6 години и си навлякох гневът на съседите. Предполагам Ви е познато.
Наскоро разреших проблема с Пежото, като го предадох за скрап
Хората от фирмата не те занимават с нищо освен да ти дадат парите на място и да вземат колата. Много яко ! Е стоях и пред кат малко за да отпиша номерата, но си струваше.
Препоръчвам на всеки, който има стара кола да я предаде за скрап а така опазваме и околната среда все пак !
skasterbg
Нов потребител

Re: Проблемът със старите коли

Мнениеот delirium1 » 09 Мар 2014, 19:26

Наистина по малко главоболия, хем се отърваваш от старата ненужна кола, хем вземаш скромна сума затова и не ти се налага да плащаш излишно данъци.
http://ofertini.com
Аватар
delirium1
Нов потребител

Re: Проблемът със старите коли

Мнениеот TheOldMan » 09 Мар 2014, 21:27

Освен парите на място силно препоръчително е да получиш и една бележка, в която е упоменато че возилото е предадено за разкомплектоване на еди-коя-си дата в еди-коя-си фирма. Просто споменавам, че без тая бележка стават проблеми после.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Административно право