начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Има ли служба, в която задължително да се отразени наследниц

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Има ли служба, в която задължително да се отразени наследниц

Мнениеот slimak » 01 Апр 2012, 23:25

Здравейте,
Представям ви следния случай, дано някой може да ми даде съвет. Интересувам се от един имот - земя и къща. Започнах издирване на наследнците, защото собствениците са починали със сигурност. Все още не мога да вляза в пряка връзка с никого. От съседите разбрах, че има само една наследница, която го продава. След като се се свързали с нея обаче тя казала, че се били появили други наследници, но това не било вярно и че ще се обади след като си оправи документите. Под други наследници се оказала още една жена. Сега имам две жени, с които трябва да говоря. Първата, с което е говорено, не вдига телефона, а втората (новопоявилата се) е казала, че няма да продава нищо дори и къщата да паднела. Сега не мога да се свържа нито с едната нито с другата а и не знам всъщност коя е истинската наследница и дали е само една. Моля ви, кажете ми, как и къде да проверя на кого се води този имот и кои и колко са наследниците за да знам на кого да звъня и съответно да преговарям за цена итн.
Благодаря много!
slimak
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба