начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Брокерите - администратори на лични данни ли са или не

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Брокерите - администратори на лични данни ли са или не

Мнениеот fulias » 03 Дек 2024, 11:41

Здравейте, имам един въпрос към юристите в групата. Брокерите на недвижими имоти администратори ли са на лични данни? Звънят непрекъснато и на въпрос откъде имат координатите ми отговарят - от нашата база данни. Имат ли право да имат подобна база и да я попълват без съгласието на лицата чиито данни събират? Да уточня, нямам подписани никакви договори с никой от тях и никога не съм ги ползвала. Отдавам имоти под наем и си пускам частни обяви в които винаги упоменавам, че не работя с брокери. Никога не съм давала съгласие/писмено или устно/ да записват имената, телефона и адресите на имотите, но е факт, че ги имат и звънят доста редовно.
fulias
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба