начало

Почина Благовест Пунев Почина Благовест Пунев

vinetkite

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

vinetkite

Мнениеот Петров » 27 Май 2005, 11:06

Imam po-skoro zapitwane i 6te sam mnogo blagodaren ako nqkoi mi otgovori.
Kakva e globata,kato stoinost za dvigenie s avtomobil bez vinetka po tretoklasen pat .
Петров

Re: vinetkite

Мнениеот архангел » 27 Май 2005, 11:21

truden vapros,koe e parvo iaiceto ili kokoshkata:)))
архангел

Мнениеот nikilex » 27 Май 2005, 11:30

за третоккласен път винетка не ти трябва
и пиши на кирилица

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img275.echo.cx/img275/2281/bgplease4gv1uq.jpg[/IMG][/URL]

[%sig%]
nikilex
Потребител

Мнениеот yodidi » 27 Май 2005, 12:37

откраднаха ми колата , и после , я намериха но вече беше опожарена и обрана.Въпроса ми е : -след като бях си купил годишна венетка и бях я поставил както се иска по закон в долния десен ъгъл на предното стъкло , а отрязъка ми остана у дома, как да си издам копие на винетката като всичките стъкла на автомобила ми , да не говорив за целия , бяха стопени и парчета от винетката липсват. Сега съм със друг автомобил и искам да ми се издаде копие от винетката.
Как става това и кой може да ми я издаде
yodidi
Нов потребител

Мнениеот hariman » 30 Май 2005, 01:24

Това дали пътят е третокласен или не е без значение, а е важно дали е част от републиканската пътна мрежа или не. В случая мисля че е, защото само четвъртокласните пътища не са, а са общински. Относно кои пътища са републикански има постановление на министерски съвет.
hariman
Потребител

Назад към Взаимопомощ