начало

Почина Благовест Пунев Почина Благовест Пунев

въпрос

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос

Мнениеот деси » 31 Май 2005, 17:27

Купила съм пералня с един мои приятел и работим на неговата фирма. Искаме да направим някакъв договор за делба, за да може да имам някакъв документ, че всичко е на половина. Моля ви кажете ми какъв трябва да е този документ, какво трябва да направя.

[%sig%]
деси

Re: въпрос

Мнениеот roni » 01 Юни 2005, 13:51

Фактурата при закупуването се пише на името на двамата
roni

Мнениеот деси » 01 Юни 2005, 17:06

Ами ние работим на неговата фирма и изкаме да мине за разход на фирмата. Самата фактура е на името на фирмата, т.е. на негово име. Ние двамата не можем ли да сключим някакъв договор
деси

Мнениеот Галина » 01 Юни 2005, 19:28

Да,можете! Това е договор за съвместна дейност.Обърнете се към адвокат за изготвянето, а не действайте сами,тъй като съм убедена,че ако в един момент ви потрябва,то просто няма да ви свърши работа,поради неточно,неясно и т.н. изготвяне.Успех!
Галина

Назад към Взаимопомощ