начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Прекратяване на договор към Виваком след смърт на потребител

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прекратяване на договор към Виваком след смърт на потребител

Мнениеот lady43 » 21 Ное 2017, 23:32

Здравейте,

Баща ми, починал на 17 ноември, 2017 разполагаше с карта на Виваком . Картата е включена към сметка на съпругата му - моята майка ( месечен абонамент).
Въпръсът ми е трябва ли майка ми да плати таксата за 3 месеца ( еднократно) след след като вече баща ми е починал за да бъде закрита тази карта ( в противен случай трябва да се плаща всеки месец по 5 лева до изтичане на договора през 2018 година.
Необходимо ли е след смърт на физическо лице, наследниците да продължават да плащат за картата на починалия до пълното изтичане на договора?
Благодаря предварително.
lady43
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ