начало

Прецедент: ВКС отмени своя присъда от 2016 г. след решение на Съда на ЕС Прецедент: ВКС отмени своя присъда от 2016 г. след решение на Съда на ЕС

покупко-продажба на автомобил

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

покупко-продажба на автомобил

Мнениеот Пламен » 23 Юни 2005, 09:52

Здравейте!Дядо ми притежава автомобил и двамата искаме да го прехвърлим на мое име.Проблемът е,че дядо ми е от едно русенско село/болен и трудно подвижен/,а а аз съм от Габрово.Автомобилът е спрян от движение,защото той не може да го управлява.Може ли да стане това прехвърляне без аз да ходя до Русе и той до Габрово /или с минимум разкарвания в двете посоки/?Благодаря предварително!
Пламен

Мнениеот meen » 23 Юни 2005, 14:06

ne moje da stane taka.
trqbva da prisystvate i dvamata pred notarius za da se izvar6i sdelkata i notarialno da se zaverei.kade e registriran avtomobila?
meen

Мнениеот ne » 23 Юни 2005, 14:15

може - с пълномощно
ne
Потребител

Мнениеот Напоследък няма работа » 23 Юни 2005, 15:07

И клауза - да преговаря сам (лично) със себе си.
Напоследък няма работа

Мнениеот hamlet » 23 Юни 2005, 15:18

Пламене,разбира се че това е възможно-чрез пълномощно.Искам само да ти напомня че ако ти си упълномощения трябва изрично да предвидите възможността да договаряш сам за себе си.
hamlet

Назад към Взаимопомощ