начало

Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор

АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ!!!!!!!!!!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ!!!!!!!!!!

Мнениеот Спек » 10 Юли 2005, 15:31

Получих повиквателна от военен отдел, а след 2 седмици навършвам 27 години! За какво ли ме търсят и може ли нещо да ме прецакат за да ме вземат ? Хич не ми се иска да си загубя работата за такава глупост !!!
Спек

Мнениеот Lichev » 11 Юли 2005, 13:01

Niama stra6no,nawar6i6 li 27 woennite mogat da piat edna studena woda.Wnimawai samo da ne te 4akat pred vhoda.Drug problem niama :lol:
Lichev

Re: АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ!!!!!!!!!!

Мнениеот 123 » 11 Юли 2005, 16:05

Спек написа:Получих повиквателна от военен отдел, а след 2 седмици навършвам 27 години! За какво ли ме търсят и може ли нещо да ме прецакат за да ме вземат ? Хич не ми се иска да си загубя работата за такава глупост !!!

Глупак е този, който не разбира нуждата от военна служба. Който смята, че има права, но няма задължения към държавата.
123

Niama strashno

Мнениеот neslujil » 11 Юли 2005, 17:14

Vzemi da se porazboleesh malko. Ako moje, vlez i v bolnica za 1-2 sedmici. Shtom si ia dokaral dotuk-ne mogat da te hvanat. :wink: Samo ne se krii, zashtoto ima globi.
Za kakvo te vikat sega-za medicinski pregled ili za okonchatelno razpredelenie. Koga ti beshe poslednata komisia?
neslujil

Мнениеот Гост » 21 Юли 2005, 10:35

За медицински преглед! И датата на прегледа е след като вече ще съм навършил 27 год.
Гост

Мнениеот адвокат » 21 Юли 2005, 11:51

Не,глупак е онзи който си мисли,че една разпадаща се държава с умиращ народ има нужда от армия.Народ който бърка в контейнерите с боклука и чиито раково болни са изоставени от държавата поради липса на средства,не желае да плаща неадекватни за положението
му разходи за армия.При положение,че 15 години този народ е подложен на икономически геноцид от държавата си,този народ
няма нужда от армия.
Глупак е онзи,който счита,че трябва да имаш само задължения към държавата,но не и права;нека държавата влезе в ролята си и изпълни своите конституционни задължения и тогава да изисква
от нас съответните задължения.
адвокат

Мнениеот адвокатка » 21 Юли 2005, 12:07

И каква е нуждата от военна служба? Младите юристи да бъдат унижавани 6 месеца с необходимоста от "възмъжаване" или глупостите, че "така ще станат мъже"?
Необясним е двойния стандарт - от една страна, трябваше да се редуцира армията, тъй като няма опасност и не ни е необходима голяма армия, а от друга страна - трябва да сме в НАТО, за да ни пази???
А едномесечния ултиматум за изтегляне на контингентите от Ирак?
Само че тези, които решават жизнено важни въпроси за нацията, не живеят като простосмъртните - не ползват обществен транспорт, имат охрана и прочие. Не дай боже терористичен акт да има в BG за тях просто е отредена странична позиция - на наблюдател, на коментатор, на изказващ съчувствие или съболезнование...
Не случаен е лачтежа за власт. 6666 кандидата за народни представители имаше...
адвокатка

Мнениеот gribog » 21 Юли 2005, 23:43

Не..е не, глупаци няма, дали не откриваме "топлата вода"! Каква е ползата..., политиците..., държавата....!!! Та нали всички ние сме тази (еди каква си...) държава! "Какъвто народа - такава и държавата", а това е така, защото повечето така мислят! В повечето "бели"държави(и не само бели), смятат службата за самоусъвършенстване, освен отбиване на ДЪЛГ, а не просто задължение! НО, ние сме си просто - БЪЛГАРИ, родолюбието ни е само в устата, и то където трябва да се покажем като такива. СРАМ!!!
А инак, аз съм за това службата да е на доброволен принцип, защото това е демокрацията - правото да избираш!
Изберете това което разума ви учи!
Аз самият съм съкратен от армията, с недостатъчно за пенсиониране стаж от "хора" нареждащи своите и сигурно не по малко се възмущавам от всичко което става, което е не по-малък срам, но всяко зло за добро - и това е житейски опит!
Успех, и дано не възприемете мнението ми като грубо, просто така мисля!
gribog
Младши потребител

Мнениеот Soldier » 22 Юли 2005, 06:30

G-ne,

idete na medicinskia pregled - vse pak shte vi izsledvat bezplatno. Budete uchtiv i lubezen s lekarite... Otpraznuvaite rogdennia si den predi tova i se naslagdavaite na jivota. Ako sled tova poluchite prizovka za razpredelenie se obadete po telefona v voennoto okrugie i nai-uchtivo im obiasnete che veche ste navurshili 27 godini i ne podlegite na voenna slujba! Ne se zaiagdaite i ne zloradstvaite! No ne hodete tam lichno! Po telefona! Ako iskat da otidete, obiasnete im che niama prichina za da hodite tam, i imate mnogo rabota!

Drugi mladegi niamaha vashia shans - izpolzvaite go!
Soldier

как става номера?

Мнениеот шерифа » 22 Юли 2005, 11:40

Светни и други, как си се отложил, като студент ли? Не са ли те търсили преди това докато е имало възможност да те привикат?
шерифа

Назад към Взаимопомощ