начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

УЧРЕДЕНО ПРАВО НА СТРОЕЖ И НОТАРИАЛЕН АКТ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: УЧРЕДЕНО ПРАВО НА СТРОЕЖ И НОТАРИАЛЕН АКТ

Мнениеот Колега » 15 Юни 2005, 08:16

:) Май нещастниците не сме ние :)
Другото го оставям без коментар ... човек сам се излага - другите не е нужно да правят каквото и да е - само да погледат сеир :)

и знам какъв акт да направя - въпросът ми беше за акт 16 - и знаете ли какво - оказа се, че той изобщо не ми трябва :) колега - май вие не си знаете законите и вместо да обиждате другите, седнете си четете през лятото .... барем се понаучите ...

а и още нещо - не виждам точно с какво сте ми помогнали - само ме объркахте с въпросния акт 16 ... другото си го знаех ...

дааа - за да завърша най-накрая - мислили ли сте по въпроса какви са действителните ви мотиви да "помагате" на хората във форума - май единствената причина е желанието Ви да изпъкнете и да натриене носа на другите колко са зле и кви нещастници са - е , колега -само затвърждавате мнението ми, че Вие определено сте един комплексиран и озлобен човечец, който е сърдит на целия свят за собствените си несполуки ... но злостните ви нападки тук и цялото това заяждане, миличка, изобщо няма да промени особено нещата ... ако искаш да си доволна от живота си - моля - първо застани пред огледалото, погледни дълбоко в душата си и виж какво има там ... от там започва промяната и щастието - желая ти късмет ...:) Наслука :)
Колега

Re: УЧРЕДЕНО ПРАВО НА СТРОЕЖ И НОТАРИАЛЕН АКТ

Мнениеот донна2 » 15 Юни 2005, 08:44

наистина много интересно акт 16 не ви трябва или констативния акт равносилен на първия ,не знаете кога е приключил строежа .....във вашият случай ......невъзможно и смешно ще стигна до извода ,че и нотариуса не познава материята от онова време

примерно чл.20 -наредба №6 от 1993г. за държавното приемане на строежите ,а може би трябва да прегледате предходната наредба №6 за държавно приемане на обектите отм по капитално строителлство от 1986г отм -вие дори не казахте кога е завършен тоя строеж,я вижте там имаше един акт 16 и един констативен акт/равносилен на първия ,има едни приемателни комисии и т.н./ според зависи от строежа

Така че вие сама се объркахте като тръгнахте да чете ЗУТ , а не ЗТСУ и наредбите
донна2

Предишна

Назад към Взаимопомощ