начало

При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД При прехвърляне на имот с цел обезпечаване на заем ползват ли се следващите му купувачи от правилото на чл. 17, ал. 2 ЗЗД

прекратяване на изпълнително дело

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

прекратяване на изпълнително дело

Мнениеот тиберий » 20 Авг 2005, 16:14

Здравейте. Бях осъден от РС да заплатя известна сума и на ищеца беше издаден изпълнителен лист.Обжалвах.ОС отмени определението на РС и обезсили изпълнителният лист с определение,което не подлежи на обжалване.Достатъчно ли е да представя в канцеларията на Съдия-изпълнител заверен препис на решението на ОС за да прекрати изпалнителното дело.Питам,защото преди врема СИ ми искаше някаква обезпечителна заповед,а сега е в отпуск и адвокатът ми е в отпуск,а на мен ми тече продажба на недвижим имот,която свършва малко след като СИ се върне от отпуск,а после не ми се обжалва въвода.Благодаря ви предварително. :?:
тиберий

Мнениеот галина » 20 Авг 2005, 16:30

Напишете молба до съдията,като приложите и заверено копие на решението .
галина

Назад към Взаимопомощ