- Дата и час: 26 Ное 2024, 11:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
osigurovki
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
osigurovki
Бихте ли ми помогнали със следния професионален съвет: преди 10 месеца (през юли) се вписах в колегията и веднага заминах за чужбина. За това време не съм у редила въпроса с осигуровките си - пропуск, знам. Уча обаче второ висше, от където съм осигурена и съответно в базите на НОИ излизам с непрекъснати здравноосигурителни права. Членския внос за месеците, разбира се, ще си го платя, но трябва ли да си внасям и осигуривките за 10 месеца назад, при положение, че всъщност съм осигурена на друго основание? Моля ви за съвет, защото искам да "изчистя" напълно този въпрос, а никога не съм се занимавала с осигурително. Нямам и много време, защото може да се наложи пак да замина. Благодаря на всички предварително.
- maria_man4eva
Re: osigurovki
Замислете се какво бихте ползвали от осигуровките /трудов стаж, болнични ...../, какви права ви дават те, необходими ли са ви и тогава решете дали да ги внасяте.
- net
Re: osigurovki
Въпросът е дали ги дължа по закон, при положение че съм осигурена на друго основание. |В смисъл - длъжна ли съм да ги внеса.
- mi6el
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|