начало

БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие

Договор за паричен заем

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Договор за паричен заем

Мнениеот butty » 15 Юни 2005, 20:09

Ще ви бъда благодарна, ако ми дадете един кратък примерен договор за паричен заем. Налага ми се спешно, понеже човекът, на който ще дам пари твърди, че неговият вариант на договор, изготвен от доверения му адвокат е перфектен.
Аз обаче мисля, че има някаква уловка и искам да сравня това което ще ми предложите вие, с неговото предложение.
Благодаря!!!
butty

Re: Договор за паричен заем

Мнениеот Галина » 17 Юни 2005, 18:24

Ами......................просто върви при адвокат! Тук не е пазар за "сламки"!
Галина

Re: Договор за паричен заем

Мнениеот scribtor » 17 Юни 2005, 20:37

А защо си мислиш, че нашия договор ще е по- добър и без уловка?
Ами просто не давай пари на човека дето му нямаш доверие - това е най- сигурното.И да имаш договор, той като не ти върне парите, върви го съди; пък и да го осъдиш, ако нема нищо на свое име, ще пиеш една студена вода; ако пък е свестен, договор не ни трябва.
Аватар
scribtor
Потребител

Назад към Взаимопомощ