начало

Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие

регистрираг фондация, какво да правя след булстат, ной и дан

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

регистрираг фондация, какво да правя след булстат, ной и дан

Мнениеот Гост » 28 Юни 2005, 08:51

Здравейте, региститрах фондация в обществена полза, обърнах се към правна помощ и си платих за това. в началото обаче ми казаха, че след регистирането в съда, трябва да си направя регистрации в булстат, нои и данъчната служба. ОК, това го знаех, но когато си взимах съдебното решение за регистрацията ми казаха, че трябва да се запиша/регистрирам на още 3 места (едно от тях беше нещо като Национален регистър на лицата с нестопнакса цел), това обаче го разбрах в последствие и ми казаха, като си направя първите три регистрации (булстат, нои, данъчни) да им се обадя...явно ще трябва да се изръся още пари:(

Искам да попитам, какво още трябва да се се направи след записването в булстат, нои, данъчни - каква е цената на регистрациите и възможно ли е да ги направя сам?

Благодаря ви!
Гост

Мнениеот султана » 28 Юни 2005, 22:43

Отидете в Министерство на правосъдие да я впишете в регистрите.
султана

Назад към Взаимопомощ