начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

такса за технически преглед

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

такса за технически преглед

Мнениеот Шофьор » 13 Юли 2005, 21:02

Здравейте,

Този месец автомобила ми трябва да мине технически преглед. Попитах в няколко сервиза и там ми казаха такси от порядъка на 30-40 лв. от колеги разбрах че са платили 16-18 лв. Бих искал да знам каква по закон е таксата за технически преглед ако има такава или в кой закон да я търся, защото нямам време да ги прелиствам всичките

Благодаря
Шофьор

Техн.прегледи на автомобил

Мнениеот Кико » 13 Юли 2005, 22:18

Колега,вчера карах колата на преглед.Сключил съм застр.гр.отговорност във Витоша АД и те имат опр.техн.диагн.пункт в който вършат прегледи на техни клиенти.Така че платих само 5 лв.колкотое стойността на знака ГТП,който се закупува от КАТ от пунктовете.Така че стойността на прегледа зависи от това къде си скл.застр.гр.отговорност,а освен това и от цените които предлагат пунктовете,които нямат договор със застр.дружества.
Кико

Мнениеот шофьор » 13 Юли 2005, 22:29

Всички тези бонуси до колкото знам бяха премахнати затова ме интересува цената на техническия преглед по закон.
шофьор

Мнениеот toti » 15 Юли 2005, 20:06

ne sa premaxnati bonusite ot gr.otgovornost, a v pernik e 23lv.vseki serviz si opredelia sam zenata.
toti

Мнениеот Стоян » 18 Юли 2005, 11:02

Има си ги бонусите. Ако застрахователя ви е дал картонче, там пише. Аз съм в ДЗИ и скоро правих преглед в СБА, платих само 5 лв. във Варна.
Стоян

Назад към Взаимопомощ