начало

Призоваването на свидетели от Европейската прокуратура може да подлежи на съдебен контрол Призоваването на свидетели от Европейската прокуратура може да подлежи на съдебен контрол

От Инвалидна към Пенсия за осиг. стаж и възраст

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

От Инвалидна към Пенсия за осиг. стаж и възраст

Мнениеот oldboyme » 29 Ное 2017, 17:35

Пенсионирах се доживотно по болест-60% инвалидност месеци преди да навърша необх. възраст-193 лв.След навършване на възрастта 66 г пенсията така си и остана Т.е. нямаше ново преизчисление при все че бях открил незначителна грешка при изчислението от специалист на НОИ. Разубедиха ме да не подавам възражение понеже би могло да я намалят наместо увеличат и аз се съгласих да няма преизчисление /тогава нямаше яснота че от 01.11 мин. пенсия за осиг. стаж и възраст ще стане 200 лв/.Увеличението на 200 лв обаче не ме засегна което говори, че пенсията ми не се третира като такава за осиг стаж и възраст.Много моля да ми отг. имам ли право на преизчисление вече като Пенсия за осиг.стаж и възраст.Имам 34 г осиг. стаж. Сърдечни благодарности на отзовалите се
oldboyme
Нов потребител

Назад към Общи дискусии