начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

имам проблем с една банка!финансова институция

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

имам проблем с една банка!финансова институция

Мнениеот fenty03 » 31 Май 2024, 17:05

За първи път ми се случва да срещна подобно нещо, но не само на мен, но и на служителите на въпросната институция. за три месеца съм усвоила например 1200 лв, внесла съм със 500 лв в повече, следва погасяване и продължават да идват суми като задължения. Няколко пъти отправям запитвания, пиша емейли, върнат ми е отговор след повече от месец, не разяснение, а извлечението, което виждам в електронното банкирране
А, самото електронно банкиране е много странно - няма нито една цифра вярна.
Служителите по градовете нямат никакъв достъп до системата. Изгубих много време, защото за всяко едно запитване се ходи в офис, без да са компетентни за отговор, поради това, че нямат достъп във въпросната система, те самите комуникират единствено по емейл

Не смятам да сезирам бнб и потребителската агенция, смятам да водя дело, търся адвокат, който има понятие от Закона за финансовите институции и обезщетение

С интерес ще очаквам вашето мнение и предложение,
Поздрави
fenty03
Нов потребител

Re: имам проблем с една банка!финансова институция

Мнениеот ivan_lawyer » 31 Май 2024, 21:19

Аз се занимавам предимно с това - но е Ваша преценка как да процедирате.

Трябва да се заведе отрицателен иска -а недължимост, другото е "плява", Комисии, всякакви органи.

Може да Ви освободя от такси към мен - но трябва да се видят документите.

Ако считате за актуално - се свържете с мен.

Има обаче и "фатални " срокове - не е съвсем на "стенд-бай", да се изчаква нещо.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Общи дискусии