начало

Призоваването на свидетели от Европейската прокуратура може да подлежи на съдебен контрол Призоваването на свидетели от Европейската прокуратура може да подлежи на съдебен контрол

СТАТУТЪТ НА АДВОКАТА ЗА РАЗЛИКА ОТ АДВОКАТСКИТЕ ОРГАНИ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СТАТУТЪТ НА АДВОКАТА ЗА РАЗЛИКА ОТ АДВОКАТСКИТЕ ОРГАНИ

Мнениеот stalev » 08 Фев 2018, 15:46

Има разлика между ролята на адвоката за българското правосъдие и ролята на адвокатските органи. Ако първият е орган на правосъдието, функция на държавна власт, учредителен закон, вторите - са изпълнителни органи, и мястото им е равностойно на МП. В целия ред, колкото съдии плащат членски вноски на ВСС, толкова се дължат и от адвокатите - до адвокатските органи. Вижте те за какво се оказва, че са, на практика; какъв прецедент от тук, става практика; вместо нужните защитни от тях действия до всеки адвокат, както и регистърната им дейност, за която единствено са тук. Прилагам статия, от вчера, като до утре, аз съм адвокат като вас, а след това, правоспособен юрист:

Nanio Stalev
19 часа ·

ИЗУМИТЕЛНО, ф а к т. Толкова по-зле, за фактите. Нечувано и невиждано петно на Българското право и държавност, оставено в сила, първо, от Висшия Адвокатски Съвет, след това, от Върховен Касационен Съд.
Днес, 07. 02. 2018г., Висшият адвокатски съвет, София, осъди двама Български Адвокати с влязло в сила определение на Тричленен състав на Върховен Касационен Съд. И с това, имаме първи по рода си случай. По безпрецедентен, в цялата ни история, случай, на петно, на Българското право и държавност. Защото, в следствие от там, в законова санкция, от силата на този прецедент, по Закона за адвокатурата, той поставя началото и става – цяла практика, а именно: че от тук-на татък, Адвокатските съвети, по места, всички без изключение, ще имали това право, да прилагат принудителни медицински мерки, срещу всеки адвокат; в това число, очевидно, и други, частни наказателни мерки, и дела, пред себе си, като адвокатски съвети; винаги и всеки път, ако и когато си наумят, винаги щом им пречи някой адвокат /защо не – и съдия/; докато в същото време, Висшият адвокатски съвет, е освободен, от контролните си функции, на такъв орган по закон; ако и това съдебно определение, да противоречи, и, напрактика, да отменя, определение за съвсем друго, на Петчленен Състав, отпреди, на Върховен Административен Съд, по същия, изцяло недопустим, безпрецедентен случай.
С това, се възраждат т. нар. Сталински тричленки, и тотален терор и фашизъм, над българския народ и техните адвокати. Правото за това, е дадено, на всички адвокатски съвети като държавни /изпълнителни/ органи, в това им лице и качество. Срещу органите на /правосъдната/ власт, които са всички действащи адвокати, само в тяхно еднолично лице, и качество – редом до всички съдии /прокурори и следователи/.
С това, се слага краят на целия терор – и срещу съдебната власт, в тесен смисъл – съдии, прокурори и следователи.
Защото от тук, всички ще се припознаят с двамата души адвокати. Днес, на прага, на 22-ри и сл. век.
Ако желаете, припознайте се и вие, с тези адвокати, ако ли не – подминете.
Настоящата, е с призив, спрете – и се съвземете. До всички компетентни органи, включително посолства, и други държавни органи. Ако желаете, може да се поправи всичко, ако въобще става въпрос за закрила на българския народ, в името на народа.
Случаят е за Хагски съд. По случая е отпочната мярка по закона Актът Магнитски, и на втория адвокат, единствен мъчен от всички юристи в цялата държава, не за първи път, му се дават три групи мерки на закрила по Конвенция против мъченията на държава от НАТО. Документите му се връчиха август и септември, 2017г. Или, налице е признат от НАТО случай на нечовешко мъчение /в степен, до кретенизъм, на извращенията – според цитат на чуждестранния орган/ и преследване от органи, които следва да са държавни, и да се грижат за народа, или, за неговите адвокати.
Наньо Атанасов Сталев – бивш главен следовател на НРБ и РБ до 1995г., адвокат, до 09. 02. 2018г. – още един ден адвокат, въпреки всичко.
/За което, и настоящата публикувам като прост юрист.
За защита по случая, ми се отнеха и правата ми на адвокат, за неплащане на 500 лв. – за членски вноски, общо през годините, за тези терористи; при това, без досега изобщо да имам, какво да е дисциплинарно нарушение; без да е пострадал никой клиент; напротив, моите клиенти, са пострадалите. И въпреки, че съм инвалид, и за случая ми бяха налице 2 листа правилници, да бъда освободен от членски вноски, ме лишиха, ужким, мен, инвалида, от право да съм адвокат, за 6 месеца; защото като инвалид, мога да помагам на други, обезправени по горния ред, но не мога да плащам членски вноски, а от изработеното, от всички бедни, или, фалирани, на които помагам, едва, си купувам хляб, кафе и цигари.
Нещо повече. По моя информация, вероятно следствен усет; възможно е да са присвоили, следващите ни се тук обезщетения, от дадени застрахователи, което сега се опитват да прикрият, с увеличение на членските вноски. Случаят си плаче за военните и изземването им на всички лични документи по мерките по ЗПТ. И да се спрат от дейност, докато се съвземат./

адрес на статията - https://www.facebook.com/nanio.stalev/p ... nref=story

Моля да се замислите, всички.
stalev
Нов потребител

Назад към Общи дискусии