начало

Призоваването на свидетели от Европейската прокуратура може да подлежи на съдебен контрол Призоваването на свидетели от Европейската прокуратура може да подлежи на съдебен контрол

Kakvo da napravq za da si q varna?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Kakvo da napravq za da si q varna?

Мнениеот Sevdin » 01 Апр 2003, 06:00

Obicham jena koqto e na 34 godini,omujena e i ima dve deca na 8 i na 12 godini.Muja i q dyrji nasila utqh,tq neiska i izbqga s men,jivqhme 1 mesec zaedno no muja i q zaplashva 4e shte ubie men i neq,4e nqma da ni ostavi namira,4e nqma da dade nikoga decata na neq,imal pari i dobar advokat i si misli 4e moje da ima vsi4ko.Tq me obi4a no se strahuva da e s men za da ne mi napravi neshto muja i i zaradi decata.Kak da postypq,moje li nqkoi da mi pomogne sys savet ili ako e profisionalist da mi dade profesionalen syvet kak moje tq da se razvede i kum koi da se obyrne za da q zashtitqt sled razvoda i razbira se dali moje da sane tova?Blagodarq za vsqko mnenie ot vasha strana.Dovijdane!!!!!
Sevdin

Re: Kakvo da napravq za da si q varna?

Мнениеот jekova » 01 Апр 2003, 08:47

Първо: след като желае развод, редно е да си подаде искова молба до Районен съд. Преди обаче да избяга от къщи, нека се посъветва с адвокат, тъй като при един евентуален развод, поради тази и други причини съдът може да прецени, че вината следва да носи тя, а въпросът с вината е важен, тъй като се касае за разноски, жилище, издръжка, упражняване на родителски права и т.н. Разводът най-вероятно ще бъде една "тежка битка". Възможно е мъжът й да използва именно това в съда - че тя не е добра майка, че си е намерила любовник и "влачи" със себе си децата, като по този начин не ги възпитава добре, че не се грижи за тях... Така че няма да е зле да се посъветвате с "брачен" адвокат, защото съгласете се, че консултациите по Интернет не могат да бъдат пълноценни /не защото няма добри специалисти, а защото такива проблеми следва да се опишат подробно.../. Късмет!
jekova
Нов потребител

Мнениеот Baba Jaga » 02 Апр 2003, 22:05

Темата ти не е за този форум, а за някой от рода на"Любов и ....."
Проблемът ти не е правен, а любовен.Това, което си написал ми прилича на идея за второкласен романтичен филм. Това не е правен казус, затова не търси помощ тук.
Ако любимата ти има семейни проблеми и иска развод, нека тя си наеме адвокат и да работи по въпроса. Тя има право на развод със съпруга си , не ти.
Baba Jaga

Мнениеот annna » 02 Апр 2003, 22:24

Здравейте,
според мен твоята приятелка трябва да се посъветва с адвокат , но преди това знай,, че не е в нейна полза да съжителства с теб преди да се е развела.
Пожелавам ви успех - любовта понякога е безразсъдна!!!!!!
annna

Назад към Семейни казуси