- Дата и час: 25 Ное 2024, 08:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
dogovor za pravna pomo6t
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
dogovor za pravna pomo6t
Kak triqbva da se formulira dogovor za pravna pomo6t mejdu Uridi4esko lize i advokat za postoiqnno/abonamentno obslujvane i kak da se ugovori zapla6taneto.
- desislava
- Младши потребител
Re: dogovor za pravna pomo6t
Аз самата съм адвокат и работя на такива договори. Според Наредба № 1 за минималните размери на адвокатските възнаграждетия, този договор, за който питаш се нарича договор зо текущо правно обслужване, но в практиката се ползва и друго име - договор за абонаментно правно обслужване. Страните по договора са Възложител и Консултант ( адвоката ). Предмета на договора се формулира по твое усмотрение, общо взето подготвяне на договори, консултации по различни въпроси. Заплащането е ежемесечно. Според Наредба №1 нямаш право да сключващ договор за текущо правно обслужване за по-малко от 200 лева на месец. Явяването по дела се заплаща допълнително по цените, предвидени в Наредбата. Това е .
- ВенИ
Като договор за услуга; както посочи ВенИ, минималния размер за месец е 200 лв. Аз специално работя на 1000$ на ден плюс разноските (които в някои случаи никак не са малко).
- bgjurist
- Потребител
Те в Америка не вземат толкова! Е, знам че някои стигат до 500$ на час, и то за водене на счетоводство, но за адвокатска услуга!!!!! Моите извинения, но да не би да си сбъркал с НЯКОЛКО нули?
- Иван
Ще да е сбъркал човека с няколко нули, няма начин... кой в днешно време ще се хване за 1000 на ден? Минимум десет хиляди, и то евро, колега, евро, щото долара нещо го гони импотентността напоследък...
А в разноските включваш ли осемнайсетгодишното, детоконцентрира паметта и избистря мисълта? (уиски, колеги, не момиче...)
А в разноските включваш ли осемнайсетгодишното, детоконцентрира паметта и избистря мисълта? (уиски, колеги, не момиче...)
- топадвокат
И колега не забравяйте, че след това дължите и данъци върху сумата, за която е подписан този договор!!!!
- s
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|