- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
държавен заем за инвестиционен проект
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
държавен заем за инвестиционен проект
Може ли търговско дружество, което е без държавно участие,да кандидатства за отпускане на държавен заем по "Наредба за условията, на които трябва да отговарят инвестиционните проекти, финансирани с държавни заеми, и проектите, кандидатстващи за финансиране с държавна гаранция, и за реда за тяхното разглеждане"(обн.ДВ,бр.15 от 14.02.2004г.)?
- G.G.
отново моля
Колеги, моля ви, напишете нещо! Цяла седмица търся отговор на този въпрос. Кажете, никой ли не знае или въпросът ми да е тъп?!
- G.G.
Re: държавен заем за инвестиционен проект
Няма ли ги условията в самата Наредба! Т.к. не съм наясно с материята, виж по официалните сайтове на министерствата. Скоро един колега от сайта на МЗГ си извади всичко, което го интересуваше по САПАРД.
- boba
Re: държавен заем за инвестиционен проект
В Наредбата не се съдържа описание на субектите, които имат право да изготвят инвестиционни проекти, кандидатстващи за финансиране с държавен заем. Регламентирани са условията, на които трябва да отговарят тези проекти и редът за разглеждането им, но няма изрична разпоредба за това, чия инициатива могат да бъдат.
Търсих в “Сиела 3.0.”, в сайтовете на ангажираните в процедурата институции, а именно - Министерски съвет и Министерство на финансите, в сайтовете на другите министерства, в сайтовете, които се посочиха като резултат при подробно търсене в мрежата по ключови думи, но без резултат.
Искат от мен категоричен отговор, а аз не мога нито да отрека, нито да потвърдя.
Търсих в “Сиела 3.0.”, в сайтовете на ангажираните в процедурата институции, а именно - Министерски съвет и Министерство на финансите, в сайтовете на другите министерства, в сайтовете, които се посочиха като резултат при подробно търсене в мрежата по ключови думи, но без резултат.
Искат от мен категоричен отговор, а аз не мога нито да отрека, нито да потвърдя.
- G.G.
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|