Я! Вече съм спокоен не само аз се точа да давам акъл за пари!
Това е похвално, браво "ippon"!
Смятам че това е правилно!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Фондация
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: учредителен акт
Ами ако си готова, да действаме....Звънни на 0887695928(Митко) - трябва да се видим и да обсъдим какво точно искаш, в каква насока ще работи фондацията, да се измисли най-добрия вариант.
- 200 лв...става
Re: Фондация
тъпото име е сквързано с много години прекарани от мен на татами .би могло да се преведе на български като "Туш" т.е чиста победа.Качествената стока има висока цена,останалото е симулация.
- ippon
- Потребител
Виж сега ippon - тъпото име се отнася за онзи s_ogled_na_gornoto, за него беше (ама то наистина си е тъпо), не за теб приятелю!
- Йончев
о кей.да си жив и здрав и винаги в добро настроение.
- ippon
- Потребител
Виж и учредителния акт на фондация "Интернет България" http://internetbulgaria.org/
- Водолей
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|