- Дата и час: 24 Ное 2024, 23:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ВАС СПРЯ КАЗУСИТЕ !
|
|
А сега сериозно - Модератора да си припомни добрите стари техники за триене и ........тази тема да отиде в коша.
Подкрепям напълно казаното от hasplu.
Подкрепям напълно казаното от hasplu.
обективната истина е тази,........ която може да се докаже в съдебната зала
- hebigatsu
- Активен потребител
Kris първо ,поздравления за това което си направил за/против )))/ казусите, бъди сигурен че мноооооооого хора са ти благодарни и второ абе пич защо влизаш в такива глупави спорове ,бе свиркай си и не им обръщай внимание на "критикарите"., а се замисли ЗАЩО е тази критика?
Пожелавам ти УСПЕХ
Пожелавам ти УСПЕХ
- marss
- Нов потребител
Re: крайно вулгарно
hasplu написа:напълно съм сигурен, че езикът вече стана неприемливо вулгарен и отвратителен!!!! не разбирам защо още му се обръща внимание на това комплексарче и тази тема е още на дневен ред!!!!!!!! убеден съм, че е крайно време да се закрие темата и да си напомним всички какъв е форума и какви сме повечето от участниците му!
Приканвам всички интелигентни (изключая непораснали сополанковци - комплексари с мания за величие) участници да игнорират постовете тук и темата да си отмре от самосебе си - като не се връзвате на изсмукани провокации!!!!!
Все още следя форумите, участник съм от създаването на портала, но все по-малко се считам за юрист, чието внимание би трябвало да се задържа в lex.bg!!!!!
дано да греща........дано!?
hasplu, оринатор, искаш ли да си направим една среща, понеже си много отворен и да ми обясниш какъв комплексар съм на живо, понеже тук е много лесно да го напишеш ??? Само погледни себе си, който се впечатлява от това - какъв език се поддържал в темата - ми не я чети бе, балък -- точно ти си комплексарчето, понеже те дразни начина на писане във форума
Последна промяна kris_maturata на 17 Май 2007, 10:28, променена общо 1 път
Кристиан Гьошев (юрист)
Правото не е за спящите, а за бдящите...
- kris_maturata
- Потребител
marss написа:Kris първо ,поздравления за това което си направил за/против )))/ казусите, бъди сигурен че мноооооооого хора са ти благодарни и второ абе пич защо влизаш в такива глупави спорове ,бе свиркай си и не им обръщай внимание на "критикарите"., а се замисли ЗАЩО е тази критика?
Пожелавам ти УСПЕХ
Първо, благодаря за подкрепата и второ критиката е, понеже аз не си мълча и парадирам с постиженията си, които са лично мои и никой не може да ми ги отнеме, а шушумигите, които ми се дръвчат, може би никога няма да ги постигнат и просто завиждат, като ме дразнят нарочно. Ама за мен е чест да им отговарям
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
Kris, с цялото ми уважение към теб ще си позволя да направя извадка от ЗСВ където е казано какви съдилища има в Б-я и какъе е техният обхват:
Чл. 38. (Доп. - ДВ, бр. 30 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г.) Районите на районните, окръжните, административните, военните и апелативните съдилища могат да не съвпадат с административно-териториалното деление на страната.
Районите на административните съдилища съвпадат с районите на окръжните съдилища. Адм. актове ,като първа инстанция се обжалват пред районния съд , а като втора пред административният.
Чл. 38. (Доп. - ДВ, бр. 30 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г.) Районите на районните, окръжните, административните, военните и апелативните съдилища могат да не съвпадат с административно-териториалното деление на страната.
Районите на административните съдилища съвпадат с районите на окръжните съдилища. Адм. актове ,като първа инстанция се обжалват пред районния съд , а като втора пред административният.
- Sarkis_999
- Потребител
Sarkis_999 написа:Kris, с цялото ми уважение към теб ще си позволя да направя извадка от ЗСВ където е казано какви съдилища има в Б-я и какъе е техният обхват:
Защо поставяте под съмнение умозаключенията на .........? Сега ще бъдете напсуван, наруган и низвергнат. За вас няма да важи отмяната на казусите/ако сте студент/.
- kolman
- Потребител
mislq,4e susurjanieto na temata "VAS otmeni kazusite" otdavna izrodeno,prevru6tayki se v diskusiq "koi e po-po-nai" ili ...koi moje po-dobre da lae
sred oblaka ot naprejenie m/u kriss i X,nqkoi moje li da mi otgovori po TEMATA> otmeniha li kazusite !?
sred oblaka ot naprejenie m/u kriss i X,nqkoi moje li da mi otgovori po TEMATA> otmeniha li kazusite !?
- valentina.dimitrova
- Нов потребител
valentina.dimitrova написа:mislq,4e susurjanieto na temata "VAS otmeni kazusite" otdavna izrodeno,prevru6tayki se v diskusiq "koi e po-po-nai" ili ...koi moje po-dobre da lae
НЕ !
- kolman
- Потребител
За kris_maturata,
С риск да си навлека "гнева" ви млади момко, ще си позволя последващият коментар.
До този момент търпях безочливото ви поведение, тъй като първоначалните емоционални изблици ги отдавах на младостта ви. С последните ви постове се убедих, че се касае за очевидна липса на каквато и да е скромност, както и на липса на елементарна култура. Да- Да... правилно сте разбрали. Не мога да квалифицирам, по друг начин употребата на неприятни епитети, по отношение на колеги от форума, само защото ви задават въпрос на който не можете да отговорите или ви опонират, а вие не можете да се аргументирате.
Най- силно впечатление от "творчеството" ви по тази нишка ми направи изявлението, че пишещите тук завистници не следва да се заяждат с вас, щото не били постигнали вашите "успехи". Та в тази връзка си позволих да се разровя в страницата на ВАС, но ..... каква беше изненадата ми, като установих, че вашите "успехи" от масата образувани производства с намесено вашето име са само и единствено, няколкото уважени молби за ........ПОПРАВКА НА ЯВНА ФАКТИЧЕСКА ГРЕШКА.
Тъй като може и да съм пропуснал акта по спечеленото от вас производство, в калабалъка, ... то бихте ли ми го посочили...., че нещо не го намирам.
А междувременно, малко доза скромност не би ви навредила. А още по-добре би било да се извините за непристойното си поведение и за в бъдеще да проявявате повече уважение към чуждото мнение.
Поздрави!!!
ПП: Преди да решите да ме репликирате в досегашния си стил или да ми отправите покана като на hasplu в стил " ....оринатор, искаш ли да си направим една среща, понеже си много отворен и да ми обясниш какъв комплексар съм на живо, понеже тук е много лесно да го напишеш ??? ...", хубаво си помислете, щото може и да приема с най-дебело удоволствие въпреки, че засега съм добронамерен. Предполагам си личи от официалния тон.
С риск да си навлека "гнева" ви млади момко, ще си позволя последващият коментар.
До този момент търпях безочливото ви поведение, тъй като първоначалните емоционални изблици ги отдавах на младостта ви. С последните ви постове се убедих, че се касае за очевидна липса на каквато и да е скромност, както и на липса на елементарна култура. Да- Да... правилно сте разбрали. Не мога да квалифицирам, по друг начин употребата на неприятни епитети, по отношение на колеги от форума, само защото ви задават въпрос на който не можете да отговорите или ви опонират, а вие не можете да се аргументирате.
Най- силно впечатление от "творчеството" ви по тази нишка ми направи изявлението, че пишещите тук завистници не следва да се заяждат с вас, щото не били постигнали вашите "успехи". Та в тази връзка си позволих да се разровя в страницата на ВАС, но ..... каква беше изненадата ми, като установих, че вашите "успехи" от масата образувани производства с намесено вашето име са само и единствено, няколкото уважени молби за ........ПОПРАВКА НА ЯВНА ФАКТИЧЕСКА ГРЕШКА.
Тъй като може и да съм пропуснал акта по спечеленото от вас производство, в калабалъка, ... то бихте ли ми го посочили...., че нещо не го намирам.
А междувременно, малко доза скромност не би ви навредила. А още по-добре би било да се извините за непристойното си поведение и за в бъдеще да проявявате повече уважение към чуждото мнение.
Поздрави!!!
ПП: Преди да решите да ме репликирате в досегашния си стил или да ми отправите покана като на hasplu в стил " ....оринатор, искаш ли да си направим една среща, понеже си много отворен и да ми обясниш какъв комплексар съм на живо, понеже тук е много лесно да го напишеш ??? ...", хубаво си помислете, щото може и да приема с най-дебело удоволствие въпреки, че засега съм добронамерен. Предполагам си личи от официалния тон.
обективната истина е тази,........ която може да се докаже в съдебната зала
- hebigatsu
- Активен потребител
hebigatsu написа:8) За kris_maturata,
Поздрави!!!
Всъщност не ме интересува мнението на критикуващите по мой адрес. Аз наистина съм нещо повече и точка. Що се отнася до делата не се ли сещаш, че като не съм първи жалбоподател и не се изписва на мое име делото ?... а определенията от сорта на :
...с отмяната на нормативния акт от органът, който го е издал Е ПОСТИГНАТА ЦЕЛТА НА ЖАЛБОПОДАТЕЛЯ....
Красноречиво говори за победите ми.
Ние бяхме цял екип от ученици и родители и успяхме...успехите са ни както общи така и по отделни. Точка. Няма к`во повече да кажа - оставам в историята !
Естествено след горното пак ще има реплики, ама няма да е за сефте.
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, ДНЕС в късния следобед във ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД Е ПОСТЪПИЛА частна жалба от Министрески съвет, против определението за спиране на действието на обжалвания параграф 15 от ПМС, относно провеждането на отделни писмени изпити.
След понеделник подробно ще се запознаем с нея и ще изготвим възраженията си.
След понеделник подробно ще се запознаем с нея и ще изготвим възраженията си.
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
Ами сега? май ще пада яко четене като за последно на финалната права !
Е,няма лошо,въпреки,че още нищо не се знае !
Е,няма лошо,въпреки,че още нищо не се знае !
- valentina.dimitrova
- Нов потребител
Обаче играят до последно с мръсни номера - обжалват в последния ден в късния следобяд. Всъщност нищо ново под слънцето и вечна вяра в българското правосъдие за справедливост
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
На всички ламчовци, които са се наели да критикуват чужди действия ще кажа следното:
Момчета и момичета,
когато на дадена личност са дадени някакви права по закон, той може да си ги упражнява където и както си иска.
Човекът е решил да упражни правото си на иск и едни не много прости хора, съдии от ВАС са решили, че той ИМА право. Това дали ви харесва, или не, си е ваш проблем.
Какви сте вие смешници такива, завършили-недозавършили, да слагате контра на юристи от тоя калибър?
Поздравления за съдиите.
И в заключение: ходя на казусите в СУ, откакто ги има. Взимал съм ги всичките. Никога не съм виждал някой от тези казуси РЕШЕН! Официално решение, дадено от съставителите...няма. Йок.
Леко (меко) казано тъпо е да се твърди, че нещо може да се научи от тия казуси?
Ученето не става на изпита. Ученето е преди изпита. Такова учене при нас нямаше! При нас имаше купища ТЕОРИЯ.
Хубаво е, че сте зайци и ще имате късмета и щастието да се готвите с казуси, за казуси. Привилегия, която ние нямахме.
Kолега Г*ошев, не знам защо така се излагате. Поддавате се не провокации, които не отиват на имиджа, който се опитвате да си градите.
Момчета и момичета,
когато на дадена личност са дадени някакви права по закон, той може да си ги упражнява където и както си иска.
Човекът е решил да упражни правото си на иск и едни не много прости хора, съдии от ВАС са решили, че той ИМА право. Това дали ви харесва, или не, си е ваш проблем.
Какви сте вие смешници такива, завършили-недозавършили, да слагате контра на юристи от тоя калибър?
Поздравления за съдиите.
И в заключение: ходя на казусите в СУ, откакто ги има. Взимал съм ги всичките. Никога не съм виждал някой от тези казуси РЕШЕН! Официално решение, дадено от съставителите...няма. Йок.
Леко (меко) казано тъпо е да се твърди, че нещо може да се научи от тия казуси?
Ученето не става на изпита. Ученето е преди изпита. Такова учене при нас нямаше! При нас имаше купища ТЕОРИЯ.
Хубаво е, че сте зайци и ще имате късмета и щастието да се готвите с казуси, за казуси. Привилегия, която ние нямахме.
Kолега Г*ошев, не знам защо така се излагате. Поддавате се не провокации, които не отиват на имиджа, който се опитвате да си градите.
Последна промяна Trapped на 21 Май 2007, 15:34, променена общо 1 път
-
Trapped - Потребител
матурата ти бате си за комиците, честно ти каааааааам, по постовете ти си личи че си отчаян онанист с мания за величие. Ха ха h, кво друго да очакваш от такива от ПИФ. Пък ако те вида на живо бацееееее, ше ти обърна вътънката честно ти кааааааам, останалите колеги да извиняват за грубия тон, ама ти си го заслужаваш щото заля тази тема със словесна помия серсем..
- chadel
- Потребител
chadel написа:матурата ти бате си за комиците, честно ти каааааааам, по постовете ти си личи че си отчаян онанист с мания за величие. Ха ха h, кво друго да очакваш от такива от ПИФ. Пък ако те вида на живо бацееееее, ше ти обърна вътънката честно ти кааааааам, останалите колеги да извиняват за грубия тон, ама ти си го заслужаваш щото заля тази тема със словесна помия серсем..
chadel, къде ходиш да се мериш с него - Матурата ? Та него историята го помни, историци го изучават, песни се пеят, празници се честват...
Карай сега, че момчето не знае какво е нищожен и какво е унищожаем акт. Само трети - четвърти курс е. Представи си само като разбере какво ще става.
- Finarfin
- Младши потребител
Ако се проведе "Юрист Айдъл" познайте кой ще го спечели.
Но всъщност няма защо да обвинявяме "аристократите в правото". Те не са виновни, че са плод на многовековни кръвосмешения.
Но всъщност няма защо да обвинявяме "аристократите в правото". Те не са виновни, че са плод на многовековни кръвосмешения.
- Clavdivs.
- Потребител
|
|