начало

Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото

Агенция за недвижими имоти

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Агенция за недвижими имоти

Мнениеот Ивета » 21 Окт 2004, 16:45

Интересувам се какви са стъпките за откриване на Агенция за недвижими имоти и къде мога да направя справка или да получа информация по този въпрос, някъде в интернет или в някой сайт.
Благодаря предварително
Ивета

Re: Агенция за недвижими имоти

Мнениеот Pitanka » 21 Окт 2004, 17:12

Някъде гледах един сайт, на който имаше подробна информация как стъпка по спъпка се регистрират юридически лица и как изобщо се води малък бизнес. Сега Интернетът ми е лош, така че не мога да ти пратя линка, но сайтът се казваше Бизнес съветник.
Доколкото ми е известно, няма изискване за специално разрешение за дейността с недвижими имоти, което се прилага към документите при заявяването за регистрация в съда . Все пак обаче не съм съвсем сигурна, така че нека някой колега с повече опит да бъде по-категоричен.
Pitanka

Назад към Търговско право