- Дата и час: 02 Дек 2024, 14:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
|
|
Информацията ,която имам е :всеки сам проверява дали се е класирал и после на разпределението отиват само класиралите се и евентуалните резерви.И за крайното класиране е било важно как си се представил на заключителното интервю.Правни знай май въобще никой не е гледал.Успех на всички .
- dirdri
- Младши потребител
neda3738 написа:aide stiga de!!! A za Sofia niama li koi da mi kaze???
Бе, хора...наред ли сте....Я, четете по-назад постингите! Защо искате толкова да се возите на "Маруся"? Маруся рита, хапе и фърля къчове?... Вижте назад постигите на действащите дознатели...Знаете ли от кога се мъча на дознателското поприще и от колко време си мисля да го запопря и затопопря? Междувпрочем относно конкурсите - тука в София се оказва напоследък много лесно да станеш дознател!!! Ми, да! Имам си една новоназначена колежка при мен - от 3 месеца има-няма! Викам й - навремето преди няколко години, когато аз кандидатствах за дознател държах входящ общ полицейски тест, писмен юридически тест, а ако пуснат на него - устен юридически тест, а накрая - психотест. След това чаках около 6 до 8 месеца да ме назначат. После питам новата колежка - ти колко време чака. Тя ми отговря - ми николко - държах само полицейския тест за обща култура и психотест, а после веднага ме назначиха Ле-лееееееееее колко ми е девалвирало ПОПРИЩЕТО, пардон МАРУСЯТА, дето всички искате да се возите на нея!!!!!!!
- babyfoot
- Потребител
Един призив към всички доброжелатели, които се опитват да вкарат малко здрав разум в твърдите глави на кандидатите за дознатели – ПРЕСТАНЕТЕ, ВЕЧЕ СЕ ПОВТАРЯТЕ. Естествено, че всеки, който се интересува от тази тема, е прочел всичко, написано до този момент във форума, а и навсякъде другаде - където и някой нещо да е творил. Повечето от хората, които кандидатстват имат работа и са достатъчно отговорни, за да разберат предварително какво ги чака. Аз лично имам достатъчно познати дознатели и само един от тях се изказа крайно негативно за работата си, още един счита, че това не е работа за жени, но за мъже е добра школа, а всички останали са в различна степен доволни от попрището си. Някои дори са влюбени в работата си и не биха я заменили за почти нищо друго – т.е. различни хора, различни мнения. За всеки има място на тази земя и ако Вие не сте намерили своето в дознанието, то тогава напуснете и освободете място за хората, които наистина ще обичат тази професия независимо от спънките и проблемите с които ще се сблъскат.
Като работещ човек, който до този момент е сменил не една и две работи, ще кажа, че перфектна такава не съществува. Навсякъде има проблеми, шефове с противоречиви интереси те дърпат в различни посоки, колегите ти късат нервите, извънредната работа, не е привилегия само на дознанието, простотията е завладяла цялата страна, а парите – ооооо, те никога не стигат и 10000 лв. на месец да получавам, пак няма да са ми достатъчно.
Пожелавам на всички късмет и удовлетвореност в работата, каквато и да е тя, а на кандидатите за дознанието – не се отчайвайте още преди да сте започнали, защото за едни по-късно ще имат достатъчно възможности и време за това, а за други, може и искрено да ви хареса. Остава само да се надяваме, че втората група ще бъде по-голяма.
Като работещ човек, който до този момент е сменил не една и две работи, ще кажа, че перфектна такава не съществува. Навсякъде има проблеми, шефове с противоречиви интереси те дърпат в различни посоки, колегите ти късат нервите, извънредната работа, не е привилегия само на дознанието, простотията е завладяла цялата страна, а парите – ооооо, те никога не стигат и 10000 лв. на месец да получавам, пак няма да са ми достатъчно.
Пожелавам на всички късмет и удовлетвореност в работата, каквато и да е тя, а на кандидатите за дознанието – не се отчайвайте още преди да сте започнали, защото за едни по-късно ще имат достатъчно възможности и време за това, а за други, може и искрено да ви хареса. Остава само да се надяваме, че втората група ще бъде по-голяма.
- mil1113
- Младши потребител
А за да станеш дознател трябва ли да издържиш изпит по физическа подготовка ?... защото съм малко пълничък ...
- crazyfrog
- Младши потребител
Колеги някой мина ли през това разпределение, има ли разпределени извън населеното място за където сте кандидатствали.
- mila84
- Младши потребител
Колегата, Vllado, любопитно ми е как са те разпределили в Карлово, като в петък за Пловдив, Пазарджик и Хасково, само питаха дали си съгласен да встъпиш някъде – където и да е, а крайното разпределяне ще се състои след 6-месечно обучение.
Моля от другите градове да кажат дали и те подлежат на „обучение”.
Моля от другите градове да кажат дали и те подлежат на „обучение”.
- mil1113
- Младши потребител
Нас ще ни разпределят на 28 и тогава ще мога да кажа , а кога ще бъде това обучение.До сега е било по един месец сега нови правила ли има.А за назначението какво казаха кога ще се подписват заповедите.
- mila84
- Младши потребител
Обучението ще започне от януари - 5 месеца в Симеоново и 1 месец по места, където си разпределен, но тъй като още не сме разпределени............. Предполагам, че някъде около месец май ще се разбере всичко. Ще се водим стажанти, а относно заповедта за назначение - никой нищо не ти казва.
- mil1113
- Младши потребител
Благодаря.Тя много дълга и широка този път да видим на нас на 28 какво ще ни кажат.Където са изнесени резултатите пише на 28 за разпределение, а то явно не е точно разпределение.
- mila84
- Младши потребител
5 месеца в Симеоново - лелеее ... И на какво ли ще ви учат там??? като те изобщо не са наясно . Или може би преподаватели са вече "по-добре подготвени" теоритици. Приятна почивка на всички каращи курса!
- vanyasc
- Младши потребител
Честито на одобрените колеги. Да, вярно е че 5 месеца са много, но поне да нучим нещо в Симеоново. Все пак ако някой знае нещо повече за този курс, който ни предстои нека пише.
- kenn4o
- Потребител
Честито на одобрените колеги. Вярно е, че 5 месеца в Академията са много, но дано поне да научим нещо. Все пак ако някой знае нещо повече за този курс нека да разкаже.
- kenn4o
- Потребител
|
|