- Дата и час: 24 Ное 2024, 12:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КОНКУРС ЗА ДЪРЖАВНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ
|
|
Жара, ако имах теста момиче, въобще нямаше да си правя труда дори да се замислям да участвам в тая сага......
Просто кат пич, отивам и пиша...1-а, 2-в, 3-г........
Но не би......
Дори бих развъртял малък аукцион......Айде на наддаването...........
500 лв. стартова стъпка !
Просто кат пич, отивам и пиша...1-а, 2-в, 3-г........
Но не би......
Дори бих развъртял малък аукцион......Айде на наддаването...........
500 лв. стартова стъпка !
- genius75
- Потребител
Oh kolezkata veny e prava ce mestata sa vece zaeti no za sazalenie v Balgaria e taka /Kolegi testa varxu konspekta li ste bade i koga e krainia srok za podavane na dokumentite????Blagodaria
- neda3738
- Младши потребител
Колеги, зачетох се днес в ЗСВ и се учудих много, прочитайки, че съгласно чл. 266, ал. 3, т. 4 от ЗСВ заповедта на министъра трябва да съдържа и размера на държавната такса за участие в конкурса и сметка, по която тя се внася... Заповедта, публикувана в ДВ и сайта на МП не съдържа такава информация. Дали просто са изпуснали това да го вкарат или пускат първия конкурс на промоция, безплатно ??? Интересно, освен това се замислих - след като нормата на чл. 266 е императивна и казва какво ТРЯБВА, а не какво МОЖЕ да съдържа заповедта на министъра, в случай, че един от реквизитите го няма, може ли тя да се тълкува като страдаща от порок ? И примерно на това основание да бъде атакувана... Ще се радвам да чуя и вашите мнения, тъй като от това зависи все пак изначалната законосъобразност на конкурса, а вече тече подаване на документи...
- d1355
- Младши потребител
Държавна такса е предвидена, но съгл. чл. 266, ал. 4 тя се определя съгласно тарифа, одобрена от Министерски съвет. А такава тарифа все още няма! Все пак ЗСВ е още сравнително нов закон и подзаконовите актове по приложението му не са приети още.
Но това не е проблем на министъра на правосъдието и в никакъв случай не е порок на инвидидуалния административен акт. Във всеки случай, заповедта на министъра не може да бъде отменена на това основание.
И вие вместо да се радвате на прИмоцията /която май ще е единствената по сега действащия ЗСВ/, веднага почнахте да търсите под вола теле и да гледате да обжалвате, та да паднела заповедта хихихихи
Но това не е проблем на министъра на правосъдието и в никакъв случай не е порок на инвидидуалния административен акт. Във всеки случай, заповедта на министъра не може да бъде отменена на това основание.
И вие вместо да се радвате на прИмоцията /която май ще е единствената по сега действащия ЗСВ/, веднага почнахте да търсите под вола теле и да гледате да обжалвате, та да паднела заповедта хихихихи
- fixxxer
- Потребител
Колеги от къде трябва да взема документ за психичното здраве?Предварително благодаря на отзовалите се!!!!
- marmaid
- Младши потребител
Удостоверение за психично здраве се вади от Психодиспансера колега, срещу скромната такса от 15-тина лева
Съзнанието твори действителността, а вие творите съзнанието си... John Kehoe
- jara
- Младши потребител
На сайта на МП са публикувани вече не само образци от документите за кандидатстване, но има вече публикуван и регламента за провеждане на изпита за ДСИ! Който желае, може да се запознае с него!
- fixxxer
- Потребител
Колеги, защо не може да се изтегли въпросният Регламент от сайта на МП? Може ли някой да помогне? Благодаря предварително!
- mixxer
- Нов потребител
Не можете да го изтеглите, защото е сканиран и предполагам за това не става.Аз успях да го изтегля и ако желаете ще се опитам да Ви го изпратя, ако желаете пишете на лични или дайте поща, където да се опитам да Ви го изпратя.
- renka_82
- Потребител
регламент
renka_82, много ще Ви бъда благодарна, ако ми изпратите регламента - sani70@abv.bg
- sanita07
- Младши потребител
регламент
renka_82, много ще Ви бъда благодарна, ако ми изпратите регламента - sani70@abv.bg
- sanita07
- Младши потребител
renka, моля изпратете ми регламента на ya5@abv.bg
- mixxer
- Нов потребител
Колеги mixxer и sanita07 изпратих ви го.Дано да успявате да го видите, защото не успях да го прехвърля в Word формат, нямам такава програма на компютъра си.
Поздрави и успехи на всички, които ще се явяват
Поздрави и успехи на всички, които ще се явяват
- renka_82
- Потребител
абе близък е регламента до този, койтобеше на конкурса за съдии по вписванията пак през тази година. Така, че ако го знаете - е, нещо подобно е
- fixxxer
- Потребител
renka_82 написа:Ами утре ще се опитам да го сканирам и така да Ви го изпратя, за да можете да се запознаете с него.
A zashto ne tuk, vmesto da si igraete da go prashtate na 5-6 e-maila?
- chronometer
- Младши потребител
Колеги, не искам да ви разочаровам, но имах предчувствието, а сега и вече информация, че сега изпълняващите тази длъжност съдебни изпълнители ще бъдат преназначени.
Аз се чудя какво да правя, щото разходите ми за поддаването на документите ще бъдат хвърлени напразно.
Аз се чудя какво да правя, щото разходите ми за поддаването на документите ще бъдат хвърлени напразно.
- zurik
- Младши потребител
|
|