- Дата и час: 26 Ное 2024, 20:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
|
|
КОЛЕГИ,ПОМОГНЕТЕ МИ С ПРИМЕРНИ ВЪПРОСИ, КОИТО СЕ ДАВАТ НА ЮРИДИЧЕСКИЯ ТЕСТ.ЩЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРНА, ЗАЩОТО МИ ПРЕДСТОИ ИЗПИТ!!!
- iviani
- Младши потребител
може ли да дадете повече информация за курса в Академията
точно 3 месеца ли е , какво се изучава, какви са условията там
как е разпределен учебния ден ?
за семейни живеещи на другия край на страната - изгодно ли ще е да пътуват всяка седмица ?
точно 3 месеца ли е , какво се изучава, какви са условията там
как е разпределен учебния ден ?
за семейни живеещи на другия край на страната - изгодно ли ще е да пътуват всяка седмица ?
- marek972
- Потребител
sajalqvam che e na latinica, no imam problem s tova. Znachi... test s juridicheski vaprosi niama. ima tes za intelektualni poznania...kofti..no...
- zdravkoshopov
- Потребител
КАК ДА НЯМА ЮРИДИЧЕСКИ ТЕСТ,КАТО ЗА СОФИЯ НА 20-ТИ МАЙ МИ КАЗАХА,ЧЕ ДВАТА ТЕСТА ЩЕ СА ЕДИН СЛЕД ДРУГ.
- iviani
- Младши потребител
И В КРАЙНА СМЕТКА ИМА ЛИ ЮРИДИЧЕСКИ ИЗПИТ ИЛИ НЕ В НАСТОЯЩИТЕ ИЗПИТИ ЗА ДОЗНАТЕЛИ.МОЛЯ ВИ, ОТГОВОРЕТЕ!!!
- iviani
- Младши потребител
Ако Кенчо стане президент, аз предлагам Филип за министър на културата.Уникален музикант.Имах честта да се наслаждавам на гласа му.
- Martin_vt
- Нов потребител
Ако Кенчо не е президент,може да е министър на екологията-за по-малко от три месеца в Академията събра едно ремарке с фасове.И най-важното-правше го със желание и от сърце.Браво Кенчо,завинаги в нашите сърца!!!
- vllado
- Младши потребител
Vladko,ne zabravqi, 4e Kenn4o grijlovo podrejda6e i etilovite napitki v ekologi4ni stakleni bytilki:)
- bonety
- Младши потребител
Остана последния изпит - заключителното интервю. Ако не се лъжа днес е за Плевен и околните РПУ-та.
Дано тази информация ти помогне.
Дано тази информация ти помогне.
- marmaid
- Младши потребител
Колеги искам да попитам нещо . Имате ли познати дознателки с деца и ако да споделяли ли са как е било с обучението и по-нататък в работата.Успех на всички и благодаря предварително.
- margaritahlebarova1
- Младши потребител
Голяма тишина настана в темата, споделяйте кой вече е приключил и знае ли се какво ще стане след това.
При нас приключи конкурса, вече има крайни резултати.
При нас приключи конкурса, вече има крайни резултати.
- marmaid
- Младши потребител
|
|