начало

Юридическият факултет на ПУ спечели националните кръгове на състезанието Phillip C. Jessup Юридическият факултет на ПУ спечели националните кръгове на състезанието Phillip C. Jessup

Парите от "Изпитът" по bTV

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Парите от "Изпитът" по bTV

Мнениеот ОЧАКВАЩ » 23 Мар 2005, 16:07

През септември 2004 г. излъчиха участието ми в "Изпитът". Спечелените 600 лв. би трябвало да ми ги изплатят до 1 месец след излъчването. Вече половин година си чакам парите. Телефните за връзка с организаторите на играта са изключени... Как да си получа наградата?
ОЧАКВАЩ

Re: Парите от "Изпитът" по bTV

Мнениеот Вяра » 23 Мар 2005, 16:39

Мисля че това шоу беше продукция на btv- обърнете се към ръководните кадри в медията.
Вяра

Мнениеот Таралан Кольо » 23 Мар 2005, 17:06

А по-добре се запознай със синьото кранче.
Таралан Кольо

Мнениеот лунатик » 23 Мар 2005, 20:27

Май, че е външен продуцент - btv ще излязат сухи.
лунатик

Мнениеот галина » 24 Мар 2005, 19:01

С една дума-пий една студена вода! Винаги съм се чудила на хора,които въртят като луди телефоните и участват в такъв вид игри.
галина

Мнениеот ОЧАКВАЩ » 25 Мар 2005, 11:09

Половин година вече пия студена вода - ще вземе да ме хване пТичи грип.
След като пред 1 млн. зрители са ти казали "Ти си тръгваш със 600 лв!" а всъщност 7-ми месец не ти ги изплащат...
ОЧАКВАЩ

Мнениеот Vinito » 25 Мар 2005, 18:18

Abslutno sa dlujni da ti platiat parite. Nameri koi e producent i kaji che shte si pyrshish parite po sydeben pyt, ili oshte po-dbre obadi se na "Gospodari na Efira" te si umirat za takiva sluchai :)
Vinito

Мнениеот Галин » 28 Мар 2005, 17:59

Ха! Точно такъв топик търсех и аз! Аз чакам 5-ти месец. Намерил съм си вече и адвокат, с когото се каним да повдигнем съдебен иск. Търсим поне още 4-ма "опарени", за да изискаме по съдебен ред запис от bTV. Така че настоятелно моля всички ощетени да се свържат с мен, за да можем да постигнем нещо заедно. А относно "Господари на ефира" - забравете! Вече опитах там - телевизионерите в България си пазят взаимно гръбовете... Така де - не се знае по кой канал ще тръгне следващото шоу на "Screen Storm Productions"... И нови опарени... керванът си върви...
Както и да е, моят e-mail e: terrigena@abv.bg
Галин

Мнениеот ОЧАКВАЩ » 29 Мар 2005, 10:30

Донякъде е успокояващо, че не съм единственият.
По мои сметки участвалите в "Изпитът" по bTV сме над 200 души.
Интересно какъв процент сме опарените. И как ни избраха?
И на какво се надяват, че не ни плащат !!!
ОЧАКВАЩ

Мнениеот ОЧАКВАЩ » 29 Мар 2005, 11:03

За ГАЛИН:
Изпратих ти мейл.
ОЧАКВАЩ

Назад към Взаимопомощ