начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

СПЕШНО пълномощно

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СПЕШНО пълномощно

Мнениеот xxx » 23 Мар 2005, 20:21

Млада ваша колежка съм и тепърва прохождам.Може ли някой да ми даде сламка за пълномощно пред КАТ за регистрация на кола имало нещто спецефично .Става въпрос баща да регистрира колата на сина си .Договора за покупко-продажба е от май месец т.е.и доста са закъсняли с регистрацията в КАТ.Сина заминава за чужбина и бащата ще я регистрира след като я поправи защото в момента е на ремонт.
xxx

Re: СПЕШНО пълномощно

Мнениеот aia » 23 Мар 2005, 22:48

П Ъ Л Н О М О Щ Н О

Подписаният ..........................................., с настоящото

У П Ъ Л Н О М О Щ А В А М

..........................................., със следните права:

1. Да управлява в страната и чужбина собствения ми лек автомобил, а именно: марка ............., модел “............”, с държавен регистрационен № .................., рама № ............................, двигател ...............................;
2. Да ме представлява пред Застрахователните дружества, Данъчна служба и всички държавни органи и частни лица във връзка с управлението и стопанисването на автомобила, както и да сключва застрахователни договори и получава суми по застраховки.
3. Да ме представлява пред органите на КАТ, във връзка с регистрацията на автомобила, с право да получи регистрационния талон и регистрационните номера на автомобила.

Упълномощител : .…………………….
aia
Младши потребител

Мнениеот xxx » 24 Мар 2005, 08:58

благодаря правили въртели в КАТ с пълномощните.
xxx

Мнениеот Милена.П » 25 Мар 2005, 13:45

Имай предвид, че изрично трябва да посочиш адреса на упълномощителя, за да било ясно "местодомуването" на автомобила
Милена.П

Мнениеот донна2 » 25 Мар 2005, 14:08

ПЪЛНОМОЩНО

№………..2004Г.

Долуподписаният ..........
УПЪЛНОМОЩАВАМ:

..........ЕГН.............л.к.№.............
Със следните права :

Да представлява .................... пред Регионална Дирекция на Вътрешните Работи –В.Търново ,сектор “Пътна полиция-КАТ ” ,като извършва регистрация и пререгистра ция на МПС с ДК№......,МАРКА ..... МОДЕЛ ,№двигател,№ рама.....

УПЪЛНОМОЩИТЕЛ:
донна2

Назад към Взаимопомощ