- Дата и час: 26 Ное 2024, 18:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
|
|
Благодаря за отговора. Ами здраве да е! Имам и резервен вариант.
Да оставалите колеги сега спечелили конкурса: другата седмица сме на тест по ЗЗКИ, ще ни назначат през септември като стажанти, обучението е три месеца- от 29 септември до 19 декември, след нова година ще ни назначат в длъжност "Дознател"/разследващ полицай/ ако сме си взели изпитите от обучението.
Ако някой има въпроси да пита.
Да оставалите колеги сега спечелили конкурса: другата седмица сме на тест по ЗЗКИ, ще ни назначат през септември като стажанти, обучението е три месеца- от 29 септември до 19 декември, след нова година ще ни назначат в длъжност "Дознател"/разследващ полицай/ ако сме си взели изпитите от обучението.
Ако някой има въпроси да пита.
- marmaid
- Младши потребител
Izviniavam se za latinicata, no niamam kirilica na komputara. Iskam da popitam ot kade imate informaciata che nazna4eniata shte badat septemvri? Kade go karate tozi test sega po ZZKI?
- zdravkoshopov
- Потребител
ЗЗКИ е за Враца, Монтана и Видин. Другото го знаем от "Човешки ресурси" към ОДП-то. Назначението евентуално ще е през септември, защото от Министерството не искат да хабят пари за заплати за стажанти, а така ще сме 15 дни на работа и отиваме на обучение.
- marmaid
- Младши потребител
Днес от ОДП-то ни казаха, че има вариант направо да ни назначат като дознатели, но до септември има време.
- marmaid
- Младши потребител
А назначаването на новите дознатели с една заповед за цялата страна ли става или с отделна до всяка ОДП?
- Materazzi
- Младши потребител
Дали е с една заповед - не мога да кажа.
Но вчера ни казаха от ОДП-то, че не се знае какво става с обучението - не се знае дали ще остане да е от края на септември, колко ще е продължителността му /3 месеца или по-малко/. Казаха ни че до 20 дни щяло да има някаква информация.
Но вчера ни казаха от ОДП-то, че не се знае какво става с обучението - не се знае дали ще остане да е от края на септември, колко ще е продължителността му /3 месеца или по-малко/. Казаха ни че до 20 дни щяло да има някаква информация.
- marmaid
- Младши потребител
marmaid, ot kade imate informacia che naznacheniata shte badat septemvri? Na men v ODP mi kazaha che ne se znae koga. Ochakva se da e vseki moment.
P.P. Sorry za latinicata.
P.P. Sorry za latinicata.
- zdravkoshopov
- Потребител
На нас така ни обясниха от нашето ОДП. Явно нищо не е ьсно и в момента е хаос в системата.
Остава ни само да чакаме - другото до сега сме го направили и е сигурно ще отиваме на работа там.
Остава ни само да чакаме - другото до сега сме го направили и е сигурно ще отиваме на работа там.
- marmaid
- Младши потребител
От нашето ОДП също мислят че назначаването на спечелилите конкурса за дознатели ще е през септември но миналата година дознателите бяха назначени от 20 юли. Така че всичко е възможно. Път и новия закон за МВР влиза в сила от понеделник.
- Johnny67
- Младши потребител
Без да искам сбърках датата. Миналата година дознателите бяха назначени на 20 август. Извинявам се за грешката. Между впрочем кадровиците ми обясника, че школата не е 3 месеца, а някъде около два и че назначаването на стажанти не важи за дознателите, защото за тях се изисква така нареченото първоначално профисионално обучение. Освен това наредбата въз основа на която новопостъпилите служители се назначават като стажанти е още от 2006 година, а последните назначени дознатели, както и тези преди тях не са стажанти. Това е добре защото няма да получават първите 3 месеца 80 процента от заплатата си.
- Johnny67
- Младши потребител
Точно така е,щото онея от горе дето правят заплатите кво ги интересува ,че се бухаш по 120 лв. за GSM и още толкова за бензин.Е то кво става работиш за около 500 лева.БРАВОООО. Една сервитьорка на златните или където и да е взема повече с бакшиша.Ми мисля си да вземем нощна смяна като серв. след работа , може да я изкараме тогава финансово.Май да не стане накрая великите прокурори да си ходят на огледи и да си правят разпитите, щото като гледам как е търгнало няма да останат хора.Те тез майтап си правят.Може и по Районните работно време да се сложи.ААА забравих нещо много интересно за бързите производства . ми много е яко ти правиш бързото разказва ти се играта да бягаш а ХОП! прокурора взема премийка за бързото дето му го носиш на крака, пък ти си доволен, че си бягал цял ден . Е за кво да го правя бързо така или иначе парите са ти едни и същи. Организация няма - не му пука на никой.ТЕ затова хората напускат праят малко стаж и бягат.Така ще е докато някой не се сети че и ние сме хора.Ама вече ми е все тая ко ше стане пък това не е добре за никой,щото съм сигурен че не само аз мисля така.ДАНО СЕ ОПРАВЯТ РАБОТИТЕ - работи ми се още, но незнам докога ще е този ентусиазъм.
- martomarto
- Нов потребител
Така е колега. Прокурорите са страшен дразнител. Правят се на велики, а някои от тях никога не са правили оглед. Много колеги напускат защото в крайна сметка са учили същото като тях. В нашето РПУ поредния дознател подаде рапорт за напускане и пак оставаме малко. Някой знае ли кога ще назначат новите дознатели които чакат вече втори месец.
В НАШАТА СЕСТЕМА БЪРЗО СЕ НАПУСКА НО БЕЗКРАЙНО БАВНО СЕ НАЗНАЧАВА
В НАШАТА СЕСТЕМА БЪРЗО СЕ НАПУСКА НО БЕЗКРАЙНО БАВНО СЕ НАЗНАЧАВА
- Johnny67
- Младши потребител
На нас от ОДП Стара Загора ни казаха, че ако не ни назначат до 4-и юли (което не стана), няма да караме курс в Симеоново тая година, щото за този, който почвал през септември, нямало места. Вие да разполагате с някакво инфо по въпроса?
- Materazzi
- Младши потребител
В нашето РПУ има дознатели назначени август месец миналата година, които още не са ходили на школа. Така че е възможно.
- Johnny67
- Младши потребител
|
|