начало

Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор

производство по несъстоятелност

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот ужасена » 16 Юни 2005, 11:56

Колеги, помогнете! Ако някой има идея как може да се открие имущество на едно Акционерно дружество по официален ред, моля да помогне! До сега съм изпратила молба за всички отбелязвания по партидата на дружеството в Агенцията по вписванията и Удостоверение за актуално състояние /което ми е ненужно, но все пак/ и не мога да измисля друг начин!
ужасена

Мнениеот ужасена » 16 Юни 2005, 14:02

Забравих да добавя, че за това дружество е открито производство по несъстоятелност , синдика не успява да открие никакво имущество и делото е прекратено на основание чл.632 ТЗ и сега аз търся евентуално имущество, за да се възобнови производството.
ужасена

Re: производство по несъстоятелност

Мнениеот BaTSali » 16 Юни 2005, 14:05

Тя твоята малко потънала!!
BaTSali

Мнениеот ужасена » 20 Юни 2005, 15:46

Колеги, никой ли няма идея какво още може да се предприеме?!
Моля ви, дайте идеи!
ужасена

Назад към Взаимопомощ