начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

освидетелстване

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

освидетелстване

Мнениеот ponko » 18 Юни 2005, 15:55

здравейте, някой можели да ме насочи, къде мога да прочета за освидетелстването, имам предвид да видя нещо като дефиниция и някакви статии?
благодаря предварително на всички,които ще пишат!
ponko

Re: освидетелстване

Мнениеот Галина » 18 Юни 2005, 17:15

За какво точно става на дума? Дай повече информация, а ако не желаеш,то си мисля,че следва да прегледаш учебниците по психиатрия или да се поровиш в интернет.
Галина

Мнениеот *** » 18 Юни 2005, 20:28

Виж Закона за здравето - чл. 154 и сл.

Мнениеот чичо » 19 Юни 2005, 02:10

е да ама в някой нормативни актове пък става дума за освидетелстване на сечища и едва ли ще го пише това в Закона за здравето. Според мен човека иска да пита какво всъщност значи самото понятие освидетелстване
чичо

Мнениеот Maggie » 19 Юни 2005, 10:52

Наред с това, освидетелстването е и институт на наказателното процесуалното право. В тази връзка може да погледне и НПК, където има уредба по въпроса.
Maggie

Назад към Взаимопомощ